Brændefyret Pizza Stenovn

6.995,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 hverdage

Brændefyret pizzaovn fra Portugal. Med en kampvægt på over 550 kg får du her stenovnens ukronede konge. Lav de lækreste pizzaer og brød for din familie og gæster.

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Brødbagningens konge!

Har Du lyst til at bage ultimative pizzaer og brød, så er det en brændefyret stenovn du skal have fat i.

Gør som de italienske pizza bagere - brug en rigtig muret stenovn der kan få temperaturen op på den gode side af 350 grader. Med denne kraftigt byggede stenovn kan du få skruet rigtig godt op for varmen, så du får den karekteristiske sprøde pizzabund på ganske få minutter. Det er ikke for sjov at mestrene fra italien bruger denne slags ovne. Det dur´ bare!
Ud over brød og pizza kan ovnen også bruges til meget andet madlavning. Prøv f.eks at give bøffen en tur i ovnen eller smid simregryden en tur ind i varmen.

Nem at fyre op i.

Pizzaovnen er let at fyre op i. Fra lågen i fronten føder du ovnen med brænde og inden for en lille times tid er du klar til at bage det lækreste brød du har oplevet. For at vedligeholde varmen skal du blot tilføre et stykke brænde hver 15-20 minut.
Ovnen er bygget op med rockwool isolering mellem inder og yder stenene hvilket gør at den holder rigtig godt på varmen. Står den på terrassen kan den derfor også bruges som havepejs til at varme sig ved når skyggerne bliver lange og rødvinen tager over fra bageriet ;)

Godt portugisisk håndværk

Ovnen er lavet i Portugal af en lille familievirksomhed. Med deres mangeårige erfaring har de forstået at kombinere gamle håndværks principper med moderne materialer. Der er ikke sparet på noget i den her ovn. Det viser sig også tydeligt med en kampvægt på imponerende 400 kg. Heldigvis er der indstøbt 4 løftekroge, ét i hvert hjørne, så den er mulig at få løftet på plads.
Bunden er armeret betonfundament, og ovnen er muret op i hånden af ildfaste sten.
Imellem lagene af sten er der isoleret med dansk Rockwool så der rigtig bliver holdt på varmen. Og yderst er ovnen pudset op med ildfast mørtel. Det er et imponerende stykke håndværk der tager flere dage og processer at fremstille.

Nem at vedligeholde

Ovnen er let at vedligeholde. Som med alle murede ovne vil der med tiden opstå små sprækker i den pudsede overflade. Det er helt naturligt, og påvirker ikke kvaliteten af ovnen. Sprækkerne kommer dels grundet det fugt som er i ovnen fra den er muret op, og fordi nogle dele af ovnen ikke kan give sig sammen med varmen, som f.eks skorstenen eller metal døren. Disse sprækker er nemme at reparere. Med vedligeholdelses sættet er det hurtigt klaret.
Når ovnen ikke er i brug anbefaler vi at den er tildækket. Og i vinterhalvåret hvis den ikke skal være i brug kan det være en god løsning at dække den til med vintermåtter eller lignende for at undgå frostskader.

Specifikationer:
Størrelse: 98,5 x 98,5 cm.
Indvendige mål: 70 x 75 cm.
Vægtykkelse: 15 cm.
Opbygget i cement, mursten.
Isoleret med rockwool
Pakkes i trækasser til transport.
Optænding med brænde.

Vægt: 570 kg.

Leveres inkl.:
- Front låge
- Lerfad til brug i stenovnen
- Skærm til afskærme brændet