Danish Pellet Grills

Danish Pellet Grills (DPG)

 

Pillefyrede Grills udviklet i Danmark, nærmere bestemt Fyn. Med en pille grill får du det bedste udgangspunkt til saftig BBQ. Grills fra DPG har automatisk opstart så du slipper for tændblokke og væsker. Det hele er styret fra et display, og resultaterne vil tale for sig selv.
Pillegrillen fra DPG virker ved at man fylder godkendte træpiller i beholderen på siden af grillen. Grillen tilsluttes strøm og startes let op med få tryk på styringen på grillen. Når man har indstillet den ønskede temperatur kan man komme sit kød på grillen, og så passer den sig selv indtil ens mad er færdig. Pillegrills fra Danish Pellet Grill har "Cook and hold" funktion, hvilket vil sige at grillen registrerer ved hjælp af et stegetermemeter hvornår kødet er færdig, og holder derefter kødet varmt uden at tilberede det videre. Det er smart hvis stegen er færdig klokken 17.00, men middagen først skal serveres klokken 18.00.

Pelletgrill fra fantastiske Fyn

Vi skal tilbage til 2014 for at finde starten på DPG’s grilleventyr. Jesper som ejer DPG manglede en mulighed for at lave mad på pillegrill i Danmark, og hvad gør man så når man er en fynbo fyldt med gode idéer? Man starter selvfølgelig sit eget grillmærke “Danish pellet grills”. Tingene tog om sig, og for at køre en kort historie lang, så står vi nu flere år efter med et lille men godt udvalg af smarte og driftssikre grills der bliver solgt i flere skandinaviske lande. De seneste år har DPG fået hård fra store internationale spillere i Pillegrills branchen, men det ændrer heldigvis ikke på det faktum at DPG er dansk iværksætteri med gode driftssikre pillegrills. Oplev de forskellige modeller fra DPG og se om du kan finde en model er passer på lige netop din terrasse.