Four Grand-Mere Professionelle ovne

Mere end blot en pizzaovn

Forskellige ovne kan umiddelbart se ud ens, men at vælge den rigtige ovn til sin forretning eller haven gør hele forskellen. Vi er hos FoodFreaks danske distributører af Four Grand-Mère ovne som er håndlavet af franske håndværkere med unikke og gennemtænkte designs der kommer dig til gode. Udvalget fra Four Grand-Mère spænder vidt, og har du brug for særlige løsninger kan vi tilpasse det til netop dig. Fælles for alle ovnene er at de kommer i sæt der gør det muligt at få ind af en normal dør, så ovnene kan installeres i din restaurant uden du skal bygge om. Ovnene er lette at samle og de kan samles af 2 mand på ganske få timer eller vi kan gøre det for jer. Four Grand-Mère ovnene fås både som brændefyrede, som gasovne og kombinerede brænde/gas. Ovnene er bygget til at blive brugt mange timer hver dag, og er lette at tænde op i samt vedligeholde varmen. Se det store udvalg og kontakt os hvis du har spørgsmål til de forskellige ovne.

Proffessionelle pizzaovne til pizzariaer og køkkener

I næsten 40 år har Four-Grand-Mere produceret håndlavede ovne som leverer den effektivitet og den ensartede kvalitet, som restauranter, cateringfirmaer og bagerier kræver i dagligdagen.
Med sin moderne tilgang til pizzaovne har Four Grand-Mere skabt et udvalg hvor effektiviteten og brugervenligheden er i top, samtidig med at de har holdt ved den gode kvalitet som de er kendt for i hele verden. Ovnene fra Four Grand-Mere står i professionelle bagerier, pizzariaer og restauranter i hele verden, og ovnene er lavet i en kvalitet hvor de er kendt for at gå i arv.

Stenovne til private fra Four Grand Mère

Den franske producent har også en lille serie til private der ønsker at have en stenovn i haven eller på terrassen. Som med den professionelle serie udmærker de sig også i en fantastisk kvalitet, men størrelsesmæssigt passer de lidt bedre til at lave pizzaer og andet mad til familien. Ovnene fåes også med færdiglavet hatte der passer ned over, så du med det samme kan få et flot finish på din pizzaovn.