🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

Houston Grill fra Danish Pellet Grills

8.475,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 hverdage

Den største model fra DPG.
Dansk udviklet pillegrill fra Danish Pellet Grills. En lækker smoker der giver din mad en autentisk røget smag – og så er det lettere end aldrig før. Hvis du vil have en seriøs pille grill så er det Houston modellen du skal have fat i!

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Den store model fra Danish Pellet Grills

Houston grillen fra DPG er deres største model, og der er rigeligt plads til at lave mad både for den entusiastiske grill mand/kvinde samt til restauranter og catering virksomheder.

Med den her bandit er der f.eks. plads til at grille op til 15 (FEMTEN!) kilo pulled pork. eller en fin lille pattegris. Mums!

Pille grill er fremtiden!

Gør som de store BBQ mestre "over there". I USA, som er hjemstedet for rigtig BBQ, har man i flere år brugt den her type grills. Det gør de af mange forskellige grunde, som du kan læse om her.
Og til EM i grill, afholdt i marts 2017, brugte 7 ud af 40 hold denne type grill. Det er hele 17,5% af holdene! Og det går kun den vej med resten af holdene. Og de fik selvfølgelig generelt flotte resultater :-)

Med Houston fra Danish Pellet grills (DPG) får du den største af deres modeller. Grillen er perfekt til dig der vil være mere seriøs omkring din grill uden at det bliver sværere - faktisk tvært imod! Med optænding der er lige så let og hurtig som en gas grill, og den autentiske røgede smag får du det bedste fra 2 verdener.

Grillen der passer sig selv

Danish Pellet Grills er udstyret med termostatstyring, som vi også kender det fra f.eks Sous vide tilbredning. Så det eneste du skal gøre er at indstille grillen til din ønskede temperatur og starte grillen op. Det tager 5-7 minutter, så det bliver nærmest ikke nemmere! Du kan vælge imellem flere forskellige slags træpiller af forskellige typer træ, så du kan tilpasse din grilloplevelse efter din egen smag.

På Danish Pellet Grills YouTube kanal kan du se forskellige tilberedninger lavet på DPG.

Se her hvad du f.eks kan lave på en grill fra DPG:

Produktdata:

  • Grillareal: stor rist 50 x 56 cm, lille rist 24 x 56 cm.
  • Auto-start og temperaturstyring grillen er klar på 5-8 minutter
  • Automatisk indtag af træpiller
  • Steger ved indirekte varme
  • 2-delt grillrist i rustfrit stål for nem rengøring i køkkenvasken.
  • Med ekstra kraftig hylde i bunden
  • Drypbakke som opsamler fedt og holder grillens inderside ren og tør