🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

The Lumberjack, Træpillegrill fra Smokey Bandit

8.995,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 hverdage

Glæd dig til at servere lækker grillmad for familien fra din nye pillegrill. Med Smokey Bandit Lumberjack træpillegrillen sætter du nye standarder for perfekt tilberedt grillmad.

Hvis du gerne vil have den aromatiske røgsmag fra træ i din grillmad, og samtidig grille med maksimal komfort og teknisk finesse, er denne pillegrill det perfekte valg. Lumberjack er bygget i en høj kvalitet som tilbyder smart teknologi og tankevækkende detaljer, som vil give lys i øjnene ved enhver grillmester.

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Den nye Lumberjack Træpillegrill fra Smokey Bandit

Glæd dig til at servere lækker grillmad for familien fra din nye pillegrill. Med Smokey Lumberjack træpillegrillen sætter du nye standarder for perfekt tilberedt grillmad.

Hvis du gerne vil have den aromatiske røgsmag fra træ i din grillmad, og samtidig grille med maksimal komfort og teknisk finesse, er denne pillegrill det perfekte valg. Lumberjack er bygget i en høj kvalitet som tilbyder smart teknologi og tankevækkende detaljer, som vil give lys i øjnene ved enhver grillmester.

4 skarpe egenskaber i en Smokey Bandit grill:

 • elektronisk temperaturregulering med automatisk tænding og slukkecyklus
 • stor pille tank (10 kg) som er nok til en hel pose træpiller
 • 2 grillriste så du får maksimalt grillareal
 • Praktisk bundskab med låger til opbevaring af piller og tilbehør

Lumberjack er med disse og mange andre geniale højdepunkter klart en grill der skiller sig ud fra mængden som en sand professionel grill. Begynd at grill med træpiller og gå aldrig mere på kompromis med smag og funktionalitet!

Et kig i motorrummet på Smokey Bandit The Lumberjack

Et af de særlige højdepunkter i pelletgrills er den elektronisk styrede, fuldautomatiske pille forbrænding. Det eneste du skal gøre, er at fylde træpiller i beholderen og starte Lumberjack med et tryk på en knap. Træpillegrillen holder nu konstant den temperatur, du indstiller, uanset udetemperaturen. Det eneste du i virkeligheden skal koncentrere dig om, er om du har en kold øl i hånden, læne dig tilbage og slappe af. Din Lumberjack overtager bøvlet med at passe grillen.

Ved hjælp af en fremføringssnegl overføres den krævede mængde af træpiller automatisk direkte ind i forbrændingskammeret. I forbrændingskammeret antændes de, og afgiver varme og røgsmag. Selve grillkammerets temperatur holdes der øje med ved hjælp af en temperatursonde og termostat, så styreenheden reagerer direkte på et temperaturfald eller en stigning i grillen. Fremføringssneglen modtager så besked om at transportere flere eller færre træpiller ind i forbrændingskammeret afhængig af om grillen er for kold eller varm i forhold til den ønskede temperatur.

Over selve brænderen i grillen, under grillristen er der en stor drypbakke der fanger alt der drypper fra din mad når du griller. Drypbakken er lavet med et naturligt fald til den ene side, så fedt og saft drypper ud i opsamlingsspanden der hænger på siden af grillen. Det gør at rengøring af træpillegrillen går nemt og hurtigt.

Lumberjack træpillegrillen fra Smokey Bandit giver dig maksimal fornøjelse

Grillristens overflade er lavet af emaljeret stål og har en størrelse på 70 x 49 cm. Det giver dig en masse plads til dine lækre grillretter. Med det ekstra 2. grillniveau hævet over den store rist får du et ekstra grillområde så grillen kan blive full-loadet når der rigtig skal spises igennem.

Lumberjack er lavet af stål med en varmebestandig pulverlakering. Grillen er selvfølgelig lavet med isoleringsbånd rundt ved samlinger og låg hvilket giver et lavere forbrug af træpiller.

Med Lumberjack er der lagt særlig vægt på høj kvalitet og robust håndværk. Det ses hele vejen igennem grillen hvor der er kræset for detaljer og smarte løsninger. Som eksempel har pillegrillen Lumberjack et stort underskab hvor der er plads til dit grilltilbehør og ekstra træpiller.
Et andet eksempel er beholderen til træpiller der har plads til hele 10 kg træpiller. Det gør at du kan lave længere tilberedninger uden at grillen løber tør for brændsel.

Med den geniale Lumberjack grill kan du nyde komforten fra en træpillegrill og samtidig en få en fantastisk smag i din mad som du ikke får fra andre grill typer. Uanset om det er low & Slow, braisering, bagning eller noget helt fjerde - Lumberjack kan det hele og dermed tilbyde ubegrænsede muligheder for at realisere dine kulinariske ønsker.

Alle højdepunkterne i Smokey Bandit The Lumberjack Pellet Grill:

 • Elektronisk temperaturregulering
 • Forskellige temperaturniveauer kan vælges
 • Indbygget tegetermometer
 • Allround grill til alle typer grillning
 • Tænding ved at trykke på en knap
 • Stor pille tank 10 kg
 • Hængsler af høj kvalitet
 • Dobbelt emaljeret grillrist
 • Stort bundskab
 • Praktisk drypbakke
 • Nem rengøring af drypbakken og drypspand
 • Robuste hjul