🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

Memphis, Træpillegrill fra Danish Pellet Grills

11.995,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 hverdage

Lav fantastisk mad i den nye Memphis træpillegrill fra Danish Pellet Grills.
Memphis træpillegrillen er med sit flotte design en rigtig lækkerbisken at have til at stå på terrassen. Grillen passer nærmest talt sig selv så snart du har fyldt træpiller i pillebeholderen og indstillet styringen til den ønskede temperatur. Så er der tid fri til at hygge med familien, lave lækkert grill tilbehør eller hvad med en kold pils i i terrassestolen – Ja tak til DPG Memphis!

En træpillegrill med udseendet iorden

Lav lækre stege, BBQ, bag eller braiser i din Memphis træpillegrill. Som det nyeste skud på stammen kommer model Memphis der med sit helt unikke design minder om en typisk gasgrill i udseendet. Men skindet bedrager - heldigvis - Memphis er nemlig en træpillegrill der bliver varmet op ved hjælp at træpiller i forskellige trævarianter. Og med den digitale temperaturstyring er dit job bare at fylde pillebeholderen op med træpiller, indstille den temperatur du gerne vil grille ved på det digitale display og smide dit grillmad på - bum!

Cook and hold funktion

Okay - forestil dig det her: Du har inviteret hele vejen på lækker grillmad klokken 18.00 Din 600 kroners oksefilet er lagt på grillen klokken 16.00 fordi den skal nok have et par timer. MEN klokken 17.20 fortæller stegetermometeret dig at stegen er færdig - 40 minutter før i skal spise! Lyder det ikke bekendt
Memphis fra DPG har løsningen på problemet. Med deres cook and hold funktion registrer grillen når dit kød når den ønskede kernetemperatur og skruer så ned for varmen i grillen og holder maden varm indtil i skal spise. Aldrig mere kold mad til aftensmad eller overtilberedt kød. Nu siger vi det bare lige ud: Det er da pisse smart ;-)

 

Grill, bag, ryg, braiser eller Real American BBQ

Model Memphis har et perfekt grillareal til alt din madlavning. Den store grillrist er 77,5 x 47,5 cm og grillhylden ovenover er hele 77,5 x 17,5 cm. Der er derfor masser af plads til at lave familiens livretter. Den nederste rustfri grillrist er delt i 3 riste, så rengøringen er let. Ristene er lige til at løfte af og kan vaskes inde i køkkenet. Drypbakken som er under risten er lavet i kraftig rustfri stål, så den holder i mange år.

Grillen kan varmes op til 255 grader, så den kan også bruges fuldt ud som du ville bruge din almindelige ovn inde i køkkenet. Hvad med at bage boller og brød på din pillegrill. Eller sprøde pizzaer. Træpillegrillen kan det hele - og lidt til.

Masser af plads til opbevaring

Memphis er bygget op med underskabe hvor der er masser af plads til dit grill udstyr og tilbehør. Du kan f.eks. have en ekstra sæk træpiller til at ligge inde i underskabet eller din pizzasten. Ud over underskabet har DPG Memphis også 2 side borde hvor du kan have skærebræt og fade klar til dit grillmad.

 

 • Danish Pellet Grills
 • Solid byggekvalitet.
 • Digital styring med cock and hold.
 • 3 delt grillrist.
 • Let at samle.
 • Pilletank med sikkerhedsnet.
 • Drypbakke i rustfri stål.
 • Hængslede låger
 • Max 255 grader
 • Mål: H115 x B142,5 x D62,5
 • Grillareal: 77,5 x 47,5 cm, Stor rist - 77,5 x 17,5, Lille rist/hylde