Montana EVO pizzaovn, Sort

8.499,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Montana EVO er ikke bare en pizzaovn. Du kan lave alt mad i den som f.eks kød, fisk, grøntsager, bagværk og selvfølgelig pizza. Denne bærbare træfyrede pizzaovn er ideel til ethvert hjem. På en dejlig solrig dag kan den bruges i haven til en pizza fest eller grill aften, og står regnen ned er ovnen nem at flytte under halvtag. Dine gæster og familie vil elske det og ovnen vejer så lidt at du kan tage den med i sommerhuset eller til stranden. Pizzaovnen kommer med alt hvad du behøver for at begynde at bruge den så snart du har pakket den ud.

Montana-ovnen er garanteret 10 års anti-korrosion og 5 års anti-deformation *

Montana Evo udendørs pizza ovn er en meget praktisk ovn at have på terrassen eller i sommerhuset til at bespise dine venner og familie med en pizza på en dejlig solskinsdag. Dine børn og børnebørn vil elske det.

Denne bærbare udendørs brændeovne pizzaovn er så praktisk, at den er ideel til camping og ferier, da den passer i bagagerummet af din bil. Denne ovn er en træfyret pizzaovn, der kun vejer 59 kg. Pizzaovnen er designet til at blive båret på, så den kan følge med dig til dine udendørs aktiviteter og havefester.

Din nye Montana EVO pizzaovn leveres direkte til dig fra vores fabrik i Portugal.

Ydersiden er lavet i rustfrit stål og er isoleret med keramisk fiber af høj kvalitet og ildfaste mursten. Interiøret i Montana EVO er ligeledes rustfrit stål.
Materialerne og samlingen af pizzaovnen er lavet i Portugal af portugisiske virksomheder med generationer af erfaring i opbygningen af pizzaovne til både privat og professionelt brug.

Montana EVO pizzaovnen kan modstå temperaturer på op til 450 ° C uden at tage nogen skade. Den når høje temperaturer på ganske få minutter.

Ovnen er lavet i rustfri stål, så den kan være udendørs, og vil ikke ruste, men med det danske klima og for at holde ovnen pæn og tør i mange år anbefaler vi at købe et overtræk til ovnen.

Denne pizzaovn kan du lave mad i med døren åben på grund af de ildfaste mursten i bunden med en tykkelse på 30 mm. De holder på varmen til at du kan bage pizza osv. uden at skulle have lågen på hver gang.