Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Valgt produkt:

Ølpinde blanding til 10 kg kød

99,00 DKK

Ølpinde blanding til 10 kg kød

99,00 DKK

Lav dine egne ølpølser/ølpinde med denne blanding. Følg blot den simple opskrift og nyd en stak hjemmelavede snack ølpølser med en kølig pilsner i hånden.

Ølpølserne kan presses i lammetarme eller presses ud uden tarm på riste og skal derefter røges.

På lager

Varenummer: 91104522 Kategori:

Beskrivelse

Selvom mange tror det så er der faktisk ikke øl i ølpinde. Pølserne er “døbt” sådan fordi man ofte drikker den til en iskold øl. Og det er efter vores opfattelse lige netop sådan de helst skal nydes – stængerne op, en kold pilsner i hånden og så skal der gnaskes ølpølser i lange baner.
Med en standard blanding er det let at lave sine egne ølpinde. En tur forbi slagteren efter godt kød, og så er man egentlig i gang. Nu er det slut med at betale vanvittige kilopriser på ølpølser som man kan spise i kilometer vis af.

Sæt et par timer af til en tur i pølsemagerens verden og lav de lækreste ølpinde med den her opskrift:

Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Ølpinde

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 1 time
tørretid 1 time
Samlet tid 2 timer

Ingredienser

  • 3 kg Okseinderlår 3% fedt
  • 4 kg skinkekød 3% fedt
  • 3 kg rygspæk uden svær
  • 210 gram køkkensalt fint
  • 70 gram Nitritsalt
  • 330 gram Ølpinde krydderiblanding

Sådan gør du

  • Det skalfrosne okse- og svinekød køres igennem kødhakkeren med en ca 2-3 mm skive. 
  • Det hakkede okse og svinekød blandes godt sammen med krydderiblandingen.
  • Herefter kommes spækket i og til sidst saltet.
  • Stoppes i lammetarm 22/24 og afdrejes i ønskede stykker
  • Pølserne hænges på røgstokke og hænges i røgovn og tørrer i ca. 1 time ved 30°C
  • Herefter kold røges de i ca  1 døgns tid.
  •  Efter røgning stilles ølpindene til afkøling i en temperatur på 20°C. Dagen efter kan man give ølpindene en opvarmning til ca. 60°C i 15 minutter. Herefter bør de have det rette KNÆK

Krydderiblandingen indeholder bla. krydderierne chilli, allehånde, cayenne, hvidløg, koriander, nelliker, pabrika, peber, spidskommen og blandingen indeholder GDL som surhedsregulerende middel, der virker som hurtigmodner i ølpølsen.

Yderligere information

Vægt 0.35 kg
Størrelse 15 × 10 × 2 cm
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv