Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Om specialbutikken FoodFreaks.dk

FoodFreaks.dk ejes og drives af ægteparret Ida og Jesper. Med deres passion for god madlavning ønskede de at lave en butik hvor tilgængeligheden af udstyr og viden er i top. De opdagede hurtigt at hvis man har brug for mere specielt udstyr, så slår den gængse isenkræmmer eller detailhandel ikke til. Og eksisterende specialbutikker har fokus på erhvervskunder, og ofte ikke handler med private.
Med et ønske om at have produkter hvor funktionalitet er det vigtigste, og en filosofi om at bruge det samme værktøj og udstyr som de professionelle fagfolk blev rammerne til FoodFreaks.dk skabt.
Vi har kun varer på hylderne som vi selv bruger i dagligdagen.  På den måde er det muligt for os at give den rette vejledning til produkterne, og formidle brugen af dem. Vi ønsker ikke at have det største udvalg eller de mest kendte mærker. Med leverandører i både ind- og udland har vi fundet frem til de bedste produkter til skarpe priser til den entusiastiske hjemmekok.
Når du handler med FoodFreaks.dk får du vores uforbeholdne og ærlige mening. Med personlig hilsen vil du altid føle dig velkommen i butikken.

Vi ønsker altid at være i udvikling, og derfor har vi lavet os en “roadmap” så i kan se hvad vi arbejder med og hvor vi er på vej hen ad. Du kan se den ved at KLIKKE HER

Ud over FoodFreaks.dk drives også HOLT frisør af ægteparret, fra adressen på djurslands næse.

Med venlig hilsen

Ida og Jesper

Jesper og Ida

Ejere af FoodFreaks.dk

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv