Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Opskrift på Grillpølser med færdigblanding

Råvarer:
3,5 kg Flæskekød 14-16 %
2,0 kg Snitter
2,0 kg Oksekød 18-20%
2,5 liter Isvand
100 gram Nitritsalt (eller alm)
0,900 Grillpølse blanding
Total: 11 kg

Arbejdsgang:
Flæskekød, snitter og oksekød hakkes gennem 3-4 mm skiven hver for sig. Flæskekødet æltes sammen med salt, isvand og krydderier til en god blanding er opnået. Derefter tilsættes oksekødet og til slut de hakkede snitter og der æltes til den ønskede grovhed er opnået

Stopning:
Farsen stoppes i f.eks lammetarme kaliber 22-24 mm eller svinetarme kaliber24-26 mm. Afdrejes i passende størrelser.
Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.

Tørring:
Pølserne tørres ved 65˚C i ca. 20 min

Røgning:
Pølserne røges i varm røg ved 65-70˚C i ca. 40 min eller til den ønskede farve er opnået

Kogning:
Pølserne koges ved 80˚C til en kernetemperatur på 78˚C. Derefter afkøles pølserne i koldt vand i ca. 10 min.

Rigtig god fornøjelse.

Del denne artikel

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv