Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Opskrift på Spegepølse med Tomat og Oregano

Lav en “syd europæisk” Spegepølse med den her opskrift der indeholder tomat og oregano.

Hvidløgs spegepølse blandingen kan du købe HER
Spegepølseskind med teksten “Hjemmelavet fra eget pølsemageri” kan du købe HER

 

Råvarer:

Kg. 
4,000Flæskekød (Skalfrosset)
4,000Oksekød (Skalfrosset)
2,000Spæk (Frosset)
0,250Kogesalt
0,100Nitritsalt
0,100Tomat snips
0,050Oregano
0,250Hvidløgs Spegepølse blanding
10,750 kg.Total

Arbejdsgang:
Det frosne spæk kommes i lynhakkeren eller kødhakkeren, køres ned til ca 4-5 mm størrelse, herefter tilsættes det skalfrosne okse, svinekød samt krydderier og køres til den ønskede grovhed er opnået. Til slut tilsættes kartofler og salt og det blandes sammen. Det er her når salten tilsættes at farsen bliver sej. slut temperaturen skal være ca. – 1˚- 2˚ C.

Farsen stoppes straks efter hakningen i de ønskede opblødte og afdryppede Spegepølseskind.

Modning:
Spegepølserne hænges til Modning og temperaturregulering ved 1o til 12˚C til et svind på 10-12 % fra produktions vægten

Rygning:
Røges derefter 3-4 dage i kold røg ved 18 til 20˚C og 80-85 % luftfugtighed, hvorefter pølserne er færdige.

Eftermodning:
Spegepølserne eftermodnes i Kølerum eller ved 10-12˚C og 80-85 % luftfugtighed til et totalt svind på 15-20 % fra produktions vægten.

Svind:
En spegepølse skal have et svind på minimum 15% fra produktions vægten

Del denne artikel

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv