Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Eksklusivt tilbehør til pizzaovne

Snart kan du jonglere med professionelle italienske redskaber til pizzaovne. Bliv husets egen Papa Pepe eller Mama Mia med disse lækre pizzaredskaber hentet direkte fra Italien. Mærket Regina er en velkendt favorit og mange af de bedste pizzaiolis bruger netop disse redskaber, når der skal trylles med madkunsten. Blandt andet den ubesejrede pizzakonge Tony Gemignani, som er 12 x verdensmester, har altid Regina værktøjet ved sin side, når der skal laves verdens bedste pizza.

Her hos Foodfreaks tilbyder vi et solidt og varieret sortiment af de bedste redskaber til at trylle med pizzadejen. Vi tilbyder alt fra pizzaspader, skrabere og dejruller til diverse ovnredskaber, som gør det let som en leg at flytte og dreje pizzaen, brødet og andre retter i den brandvarme pizzaovn.

Hos os finder du alt hvad du har brug for til at blive hjemmets egen professionelle pizzabager. Opdag hvor hyggeligt og romantisk det er at lave mad under åben himmel og skab ægte italiensk stemning på de danske sommeraftener. Hvem ved, måske sniger der sig en lille serenade ind fra Luigi, når han stolt serverer sit ekstrasprøde mesterværk for familien?

Udover de bedste redskaber til at mestre pizzakunsten, tilbyder vi også de bedste redskaber til let og effektivt rengøre pizzaovnen efter brug. Redskaberne gør det let at være grundig og får ovnen til at se ud som ny, så den er klar til næste romantiske pizzaaffære i måneskin. Hos Foodfreaks ønsker vi kun at udstyre dig med de bedste redskaber til at præstere perfekt som hjemmets bedste pizzabager. Derfor har vi håndplukket det lækreste tilbehør vi ved er af bedste kvalitet og importeret det direkte fra Italien. På med forklædet, Regina redskaberne i hånden, tænd op for stenovnen og du er klar til at imponere hele familien med dine jonglerende evner.

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv