Pizzaovne og Stenovne

Pizzaovne og stenovne i verdensklasse

 

Lav pizza som de professionelle gør det, og oplev det ekstra sprøde, smagfulde resultat denne ovn kan give, som er umuligt at opnå i en almindelig ovn. Vi tilbyder danmarks største udvalg af brændefyrede ovne. Alle har de til fælles at der er kræset for høj kvalitet, med et design af gammeldags præg der emmer af kvalitet. Ovnene har kære og unikke detaljer, og står bare og venter på der går Tony Pepperoni i den og du begynder at trylle med mel, tomatsovs, salami og friske krydderier. Det lækre ved pizza er, at du kan vælge lige den kombination du ønsker, og på den måde give den et personligt præg. Pizzaovnen hjælper dig her med at give dig et fuldendt og ekstrasprødt resultat udover det sædvanlige.

 

 

Mere end bare en pizzabager
De klassiske stenovne og pizzaovne er produceret efter stolt håndværkstradition i Portugal og sendes direkte fra fabrikken til vores butik. Ovnene kan bruges til at fremstille de mest smagfulde pizzaer og brød på bedste traditionelle vis, men er også glimrende til at eksperimentere med alt lige fra en eksotisk græsk Moussaka til en klassisk dansk pølseret. Skab ægte Napoli stemning på jeres egen haveterrasse og nyd nærværet med familien, når i  eksperimenterer med jeres egne kreative retter. Ovnene er isoleret i flere lag, og har derfor intet problem med at holde varmen i det danske vind og vejr. Når resten af familien så fryser, giver ovnen en hjælpende hånd ved også at fungere som en effektiv terrassevarmer.

Hos Foodfreaks har vi samlet det bedste udvalg af pizzaovne og stenovne, så der er noget til enhver smag. Du kan få både letvægts ovne, som er lette at flytte rundt på og tunge traditionelle stenovne på op til 800 kg. Uanset hvad du vælger, gør vi vores for at du får en god start på dit kulinariske eventyr, og står altid klar til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse.