Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Alt i udstyr til det gode pølsemageri
Der er intet bedre end at lave sin mad i bedste hjemmelavede kvalitet! Hos Foodfreaks giver vi dig mulighed for opsætte dit eget private charcuteri, hvor du kan lave lækre pølser helt fra bunden og give dem et personligt præg, med netop din favoritsmag.Vi gør det let for dig at lave professionelle pølser og blive kendt som den gode pølsemester der producerer helt unikke pølser i dit eget pølsemageri!
Her finder du et godt udvalg af alt det kvalitetsudstyr du skal bruge, for at lave dine egne hjemmelavede pølser. Vi tilbyder både den klassiske pølsestopper og den franske guillotine.
Her kommer ingen hoveder til at rulle, der bliver blot hugget pølser på gammeldags vis med et ekstra skarpt knivblad. Vores udstyr til charcuteri er i et stilrent oldschool udseende som emmer af stolt pølsetradition.

Giv dine pølser et blæret udseende
Hos Foodfreaks har vi også et solidt udvalg af flot indpakning. Vælg for eksempel et personligt pølseskind, så det hele ser lidt mere professionelt og lækkert ud, mens man stadig kan se det er produceret i hjemmet. Så kan du invitere vennerne på spansk tapasaften, hvor du kan flotte dig med at have lavet alle pølserne selv. Med dit eget charcuteri er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan for eksempel lave pikante chili- eller hvidløgs- spegepølser, eller sprøde grillpølser med dit helt egen personlige præg.

Her på vores hjemmeside kan du lære at blive en fantastisk pølsemester. Her kan du læse gode guides til alt om pølsemageri og finde inspirerende opskrifter, der får det til at knitre i fingrene for at komme igang med at producere lækre og særprægede pølser. Du kan her finde dit eget unikke udtryk og finde ud af hvilken slags pølse der bedst definerer din smag og personlighed. Er du pikant som en chilipølse eller eksotisk som en chorizo? Gå på opdagelse i charcuteriernes verden i dag.

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv