🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

FoodFreaks Prismatch

Har du fundet et produkt billigere et andet sted? Prøv FoodFreaks Prismatch

 

Hos FoodFreaks.dk bestræber vi os altid på at være blandt de bedste på udstyr og ingredienser til madlavning, grill, røgeovne, og udstyr. Derfor har vi også Prismatch, så vi også kan være de bedste på prisen. Læs mere om hvordan det fungerer her.

 

Hvordan fungerer FoodFreaks Prismatch?

Finder du et produkt på vores side, som du ønsker at købe, billigere på en anden side, så hjælper vi dig gerne med at få lavet et prismatch hos os. Det eneste du skal gøre er, at gennemføre ordren på produktet du har fundet i webshoppen sammen med en ordrekommentar, hvor du linker til produktet du har fundet billigere et andet sted. Hvis vi kan godkende dit prismatch retter vi herefter prisen til på ordren inden afsendelse. Og vi trækker selvfølgelig tilsvarende mindre fra dit kort. Det kan også være en god idé at tage et billede af produktet med den billigere pris, hvis nu prisen skulle ændre sig inden vi ser ordren og din besked.

Hvis du er i tvivl om vi kan prismatche et produkt, så kan du kontakte os på enten telefon 7199 3337, eller sende os en mail på mail@FoodFreaks.dk. Alt hvad vi skal bruge er et link eller henvisning til den hjemmeside, hvor du har fundet produktet billigere og opfylder den betingelserne for vores prismatch hjælper vi dig selvfølgelig med det.

Regler & vilkår gældende for FoodFreaks Prismatch:

  • Produktet skal være fundet på en dansk hjemmeside med dansk cvr nr.
  • Produktet skal være på lager i både samme farve og model på købstidspunket.
  • Prisen er udelukkende gældende på købstidspunktet.
  • Vi tilbyder ikke prismatch på lokale rabatter, såsom åbningstidstilbud, samt fragtpriser.
  • FoodFreaks Prismatch gælder kun for privatkøb og max 5. stk. pr. kunde.
  • FoodFreaks har altid ret til at afvise et prismatch, hvis vi finder grund til dette.

Alle prismatch forespørgsler vil blive behandlet indenfor 2 hverdage senest.