Savannah Grill fra Danish Pellet Grills

6.995,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 hverdage

Savannah fra Danish Pellet Grills er den mindste af  modellerne, men stadig med rigelig kapacitet til dagligdagens madlavning.
Grillen gør brug af træpiller og har termostat hvilket betyder, at du ikke behøver at røre ved den og tilføje træflis under madlavning, samtidigt med at grillen laver den lækreste og mest saftige mad. Slow cooking som f.eks. pulled pork og brisket tager op til 16 – 20 timer for de bedste resultater og du kan nyde at grillen kan være ubemandet natten over fordi den kan passe sig selv.
Kom godt i gang med at grille ved at komme den ønskede smag af træpiller i pillekammeret, tryk på tænd-knappen og vælg den ønskede tilberedningstemperatur. Kom dit kød i grillen og lad den digitale termostat holde temperaturen indenfor 5 grader.
Tilberedning af enhver form for mad på en pillegrill tager besværet ud af madlavning og garanterer perfekte resultater hver gang.

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Pille grill er fremtiden!

Gør som de store BBQ mestre gør "over there". I USA, som er hjemstedet for rigtig BBQ, har man i flere år brugt den her type grills. Det gør de af mange forskellige grunde, som du kan læse om her.
Og til EM i grill, afholdt i marts 2017, brugte 7 ud af 40 hold denne type grill. Det er hele 17,5% af holdene! Og det går kun den vej med resten af holdene. Og de fik selvfølgelig generelt flotte resultater :-)

Med Savannah fra Danish Pellet grills (DPG) får du en grill med rigelig plads til at lave mad til familie og venner. Selvom det er den mindste i serien er der stadig rigeligt plads at lave mad på. Grillen er perfekt til dig der vil være mere seriøs omkring din grill uden at det bliver sværere - faktisk tvært imod! Med optænding der er lige så let som en gas grill, og den autentiske røgede smag får du det bedste fra 2 verdener.

Grillen passer sig selv med termostatstyring

Danish Pellet Grills er udstyret med termostatstyring, som vi også kender det fra f.eks Sous vide tilbredning. Så det eneste du skal gøre er at indstille grillen til din ønskede temperatur og starte grillen op. Det bliver nærmest ikke nemmere! Du kan vælge imellem flere forskellige slags træpiller af forskellige typer træ, så du kan tilpasse din grilloplevelse efter din egen smag.

På Danish Pellet Grills YouTube kanal kan du se forskellige tilberedninger lavet på DPG.

Se her hvor let det er at tænde grillen op første gang:

Produktdata:

  • Grillareal: stor rist 50 x 56 cm, lille rist 24 x 56 cm.
  • Auto-start og temperaturstyring grillen er klar på 5-8 minutter
  • Automatisk indtag af træpiller
  • Steger ved indirekte varme
  • 2-delt grillrist i rustfrit stål for nem rengøring i køkkenvasken.
  • Med ekstra kraftig hylde i bunden
  • Drypbakke som opsamler fedt og holder grillens inderside ren og tør