Smokey Bandit starterpakke, 3 x 1 kg Træpiller

299,95 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Godt startsæt med 3 x 1 kg træpiller i Bourbon, Cherry og Gourmet smagsvarianterne. Derudover følger der et røgrør med til træpillerne, så du ud over at kunne bruge dem i din træpillegrill også kan bruge træpillerne på din gasgrill eller kulgrill.

Tilpas din madlavning med de rette træpiller og nyd røgede specialiteter fra din træpillegrill, gasgrill eller kulgrill. De originale Smokey Bandit træpiller er lavet af 100% rent træ og fintpresset uden bark, skidt og andre tilsætningsstoffer.

De støvfrie piller giver en særlig lang brændetid og kontinuerlig fin røg. Nyd lækre steaks, pulled pork, fisk eller kylling med lækre noter af de forskellige træ sorter. Sættet omfatter 3 forskellige typer træpiller og et røgrør.

Smokey Bandit starterpakke til rygning med træpiller

Vælg mellem blandingerne Gourmet Blend, Bourbon Blend eller Country Cherry. Der er noget for enhver smag og enhver slags kød, så enhver hobbygriller og ryger har givet sine penge godt ud her.

For at bruge røgrøret i pakken skal du bare fylde det med træpiller, lade det stå oprejst når du tænder det, og når der er godt gang i træpillerne puster du flammen ud og ligger røret ned på grillen. Så udvikler der sig kontinuerligt røg til dine grillspecialiteter i op til 4 timer.