FRI FRAGT

På ordrer over 399 kr.

1-4 dages levering

på alle varer

Kundeservice

Kontakt os på 7199 3337

SIKKER OG NEM BETALING

Dit besøg er sikret med SSL

Smart Madlavning med [SUU' VEED]

Med Sous Vide tilberedning kan du lave mad som de professionelle kokke – Hver gang!
Z

Step 1

Krydr/mariner
Vakuumer

Z

Step 2

Kom posen i vandet
Z

Step 3

Afslut med en stegeskorpe

Sig farvel til tørre bøffer

Sous vide hjælper dig med perfekte og møre resultater. Hverken mere eller mindre. Også selvom tiden skulle løbe fra dig!

Hvad siger de andre?

Vil du ikke bare høre det fra os så lad andre overbevise dig!

“Tilberedning af vakuumpakket kød i vandbad betegnes som det største siden mikrobølgeovnen.” Journalist

TEMPO, Jyllands-Posten

“Det giver et helt utroligt resultat.” Peter Steen

Slagtermester, udtalelse i BT

“Sous vide er madlavningens pendant til Den lille kemiker” Kjeld Koplev

Madanmelder, POLITIKEN

Ofte Stillede Spørgsmål om Sous Vide

Hvad er Sous Vide?

Sous vide har vundet popularitet for nylig i hjemmet, men professionelle kokke og restauranter har benyttet sig af metoden i årtier. Det er en forholdsvis simpel metode, som nemt kan bruges i hjemmet til at forbedre dine livretter, fjerne unødvendig stress fra madlavning, eller frigøre dig fra at fokusere på et aspekt af dit måltid, så du kan fokusere på kreativt tilbehør, saucen, eller desserten. Når du er blevet bruger af Sous vide, er der er tonsvis af fantastiske ting, du kan bruge det til, fra perfekt tilberedte æg til perfekt crème brûlée, stegt kylling og røgfyldte spareribs.

Så hvordan fungerer Sous vide? Og hvorfor er det så meget bedre end traditionelle tilberedningsmetoder?

Når vi steger vores mad på en pande sker varmeoverførslen fra komfuret, til panden, og videre til vores mad, eller via varmeelementer i ovnen, til den omkringliggende luft ved meget højere temperaturer end maden skal have som temperatur. Derfor er vi blevet opdraget med at maden skal tages af panden eller ud af ovnen på præcis det rigtige tidspunkt. For ellers bliver det over-tilberedt eller for lidt tilberedt. Men når madlavning foregår i vakuumposer i vand, i stedet for en ovn eller en gryde, kan vi hæve temperaturen lige nok til at få maden på de nøjagtige temperaturer vi foretrækker. Vi kan tage det ud, så snart det har fået den tid vi har planlagt, eller lade den hvile i vandet, indtil vi er klar til at spise – Pludselig er vi ikke afhængige af den præcise, og ofte stressende, del af madlavningen. Med Sous vide tilberedning skal du blot sætte dit Sous vide udstyr til den rette tid og temperatur, vakuumpakke din mad i vakuumposer, og du får den perfekte tilberedning du ønsker, hver gang.

Hvor længe tager Sous Vide?

Det kommer an på hvad du skal lave.
Du kan finde FoodFreaks.dk’s store oversigt med Sous Vide tider PÅ LINKET HER

Hvordan udtales Sous Vide?
Sous vide (udtales “suu veed”, det er fransk og betyder ”under vakuum”).
Kan Jeg lave alt i min Sous vide?
Ja, det kan du. Du kan lave alt der skal have en varmetilberedning. Fordelen ved sous vide er også at du kan frigive dig selv til andre opgaver mens maden bliver tilberedt i badet. Du kan f.eks med fordel bruge din sous vide til temperering af chokolade, varme røde pølser, lave youghurt og hvad du ellers har fantasi til.
Skal jeg brune kødet før eller efter det har været i sous vide badet?
Det er en smagssag. Mange bruner kødet efter det har været i badet, så det giver en lidt sprødere stegeskorpe. Og andre gør begge dele. Prøv dig frem, og find din egen favorit. Bare husk det skal være ved HØJ varme ?
Kan jeg tilberede kød direkte fra fryseren?
Ja, det kan du. Læg 20-60 minutter til tilberedningstiden, da kødet skal tø op først, og vandet skal tilbage på den indstillede temperatur.

Er du blevet vild med Sous Vide?

Find din perfekte kombination der passer til dit behov