Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Valgt produkt:

SOUS VIDE i hverdagen, Peter Friehling

249,00 DKK 185,00 DKK

Tilbud

SOUS VIDE i hverdagen, Peter Friehling

#2 Best Seller i Tilbehør til Sous vide

249,00 DKK 185,00 DKK

Du sparer: 64,00 DKK (25%)

Sous vide i hverdagen hjælper dig med at få fundet udstyret frem til hverdagens måltider. Med sous vide er det nemlig muligt at lave nærmest alt! Gør din morgenmad klar aftenen før og stå op til dejlig varmt grød, eller brug din sous vide efter fyraften og hav maden klar til spisetid. Med Sous vide er mulighederne mange, og det er det den her bog vil hjælpe dig med at opdage.

På lager

Varenummer: 978-87-406-1748-1 Kategori:

Beskrivelse

Mange danskere har efterhånden investeret i udstyr til at lave sous vide. Og i mange hjem står udstyret i skabet i hverdagene og findes kun frem i weekender, hvor der er god tid til at lave mad og kræse lidt mere om måltidet. Men sådan behøver det ikke at være.

I ”Sous vide i hverdagen” kommer Peter Friehling med bud på, hvordan lækker morgenmad og hjemmelavet pålæg også kan laves i vandbad. Og så er der tips til aftensmad, som kan laves efter fyraften og være klar til spisetid. En lækker risotto eller kødboller i tomatsovs.

Andre retter må startes op om morgenen, men så er madlavningen også overstået tidligt på dagen, om det er muligt at sætte tænderne i en mør og saftig lammekølle om aftenen.

Derudover er der også opskrifter, som tilgodeser den søde tand med fx en smagfuld cheesecake. eller behovet for lækkert tilbehør i form af chutney eller puré.

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener.
I 2015 udgav den danske opfinder og kemiker Peter Friehling “Grundbogen i Sous Vide”, der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften – og maden er klar til tiden.
Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet.

Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter

Yderligere information

Vægt0.55 kg
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv