Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider: 10 - 24 timers tilberedning

  • Klump ca 2 kg 55 °C 20 timer
  • Tyndsteg ca 2 kg 55 °C 11 timer
  • Tyksteg ca 2 kg 55 °C 12 timer
  • Flanksteak ca 1 kg 55 °C 12 timer
  • Skank/Buco 57 °C 18 timer
  • Kalvekæber i tern 1×1 cm 65° 12 timer
  • Bryst/slag ca 1,5 kg 58 °C 24 timer
  • Oksetunge 70° 24 timer
  • Gammeldags kalvesteg ca 2 kg 70° 24 timer

  • Skank 1 kg 68 °C 18 timer
  • Nakkefilet/nakkekam ca 2 kg 62 °C 12 timer
  • Skinkeculotte ca 1 kg 62 °C 12 timer
  • Skinkesteg/yderlår ca 1 kg 62 °C 12 timer
  • Herregårdsskinke ca 2 kg 62 °C 12 timer
  • Svinebov/bovsteg ca 2 kg 62°C 12 timer
  • Ribbensteg 70°C 18 timer
  • Rullepølse 68°C 20 timer

  • For lang tilberedning til Fjerkræ

  • For lang tilberedningstid til fisk

  • Hjortekølle uden ben 56°C 24 timer
  • Moskus steg ca 1½ kg 56°C 20 timer
  • Yak okse steg ca 1 kg 56°C 24 timer
  • Vildsvine skank ca 1 kg 65°C 18 timer
  • Vildsvinekølle ca 1200 g 65°C 20 timer
  • Hare/kanin Ryg 64° C 12 timer

  • Lammekølle ca 2,5 kg 56 °C 24 timer
  • Udbenet lammekølle ca 2 kg 56 °C 24 timer
  • Klump/Yderlår 56 °C 14 timer
  • Skank 58 °C 14 timer
  • Lammebov med ben ca 1,5 kg 60° 16 timer
  • Lammebov uden ben ca 1,5 kg 59 °C 14 timer
  • Lamme rullepølse 74° 12 timer
  • Gedebov udbenet ca 1,5 kg 59°C 14 timer
  • Gedekølle udbenet ca 2 kg 56°C 24 timer
  • Lamme steaks m. ben 60° 18 timer

  • For lang tilberedning til Grøntsager

  • For lang tid til Frugt
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv