Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider: 24 - 100 timers tilberedning

  • Spidsbryst og bovsteg (US Brisket) ca 1,5 kg 57 °C 48 timer
  • Tykkam, gl.daws oksesteg ca 2 kg 70 °C 28 timer
  • Tværreb /Short Rib 57° 48 timer
  • Pulled beef af brystkød bov eller tykkam ca 2 kg 70 ° 48 timer
  • Kalve hjerte  62° 30 timer

  • Spareribs (hel ribbe eller adskilt)  62 °C 30 timer
  • Porchetta ca 2 kg 68°C 36 timer
  • Pulled pork ca 2 kg 68°C 30 timer
  • Kæbe/Grisekinder 62 °C 48 timer
  • Gode ben, stegben, nøgleben 68°C 30 timer

  • For lang tilberedning til Fjerkræ

  • For lang tilberedningstid til fisk

  • For lang tilberedningstid

  • For lang tilberedningstid

  • For lang tilberedning til Grøntsager

  • For lang tid til Frugt
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv