Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider til Fisk

  • Tun 2-300 gram 40 °C 20 minutter
  • Laks 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Sværdfisk 2-300 gram 54 °C 25 minutter
  • Kulmule 2-300 gram 54° 25 minutter
  • Torsk 2-300 gram 52 °C 25 minutter
  • Torskerogn (bukser) saltes for at dræne 2 – 500 gram 65°C 1½ – 2 timer
  • Havkat 2-300 gram 56 °C 25 minutter
  • Sej 2-300 gram 52° 25 minutter
  • Makrel 1-200 gram 64 °C 30 minutter
  • Malle, Pangasius 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Havaborre, Havbars 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Karpe 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Kuller 2-300 gram 55 °C 30 minutter
  • Hellefisk 2-300 gram 50 °C 20 minutter
  • Ørred, Regnbueørred, Forel 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Fjeldørred, Bækørred 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Hvilling 2-300 gram 54°C 25 minutter
  • Skrubbe, Rødspætte 2-300 gram 50 °C 25 minutter
  • Pighvar 2-300 gram 50 °C 30 minutter
  • Ål (stege) 1½ – 2 cm tykke 40° – 42° 45 minutter
  • Haj 2-300 gram 50 °C 30 minutter
  • Sild 2-300 gram 64° 25 minutter
  • Hellefisk  400 gram 50°C – 35 min
  • Havtaske filet 56°C – 30 min
  • Rødfisk filet 50°C – 50 min
  • Lutefisk filet 50°C – 50 min
  • Haj bøffer 2-300 g 55°C – 30 min
  • Sværdfisk bøffer 2-300 g 54°C – 25 min
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv