Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider: 0 – 2 timers tilberedning

  • Højrebsbøf / Bøf af marmoreret oksefilet 250 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Mørbradbøf (Tournedos, Chateaubriand, Mignon) 300 gram / 3 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Bøf af alm oksefilet , entrecote, Porterhouse , Ribeye. 250 gram / 2 cm tyk – 55 °C -2 timer
  • Hakkebøf / pariserbøf / Kalve fars frikadeller 250 gram / 3 cm tyk 58 °C – 2 timer
  • Rumpsteak (steak af culotte) 300 gram / 2,5 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Sirloin (af tyndsteg (eng.) 300 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Teres Major 250 -450 gram 55°C – 2 timer
  • Kalve lever 1 kg 61° – 1 time
  • Kalve nyrer 450g 61° – 2 timer

  • Svinetern 1×1 cm 60° – 2 timer
  • Svinelever 1000 gram 61° – 1 time
  • Svinehjerter 62° – 30 minutter

  • Hakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 62° – 2 timer

  • Tun 2-300 gram 40 °C 20 minutter
  • Laks 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Sværdfisk 2-300 gram 54 °C 25 minutter
  • Kulmule 2-300 gram 54° 25 minutter
  • Torsk 2-300 gram 52 °C 25 minutter
  • Torskerogn (bukser) saltes for at dræne 2 – 500 gram 65°C 1½ – 2 timer
  • Havkat 2-300 gram 56 °C 25 minutter
  • Sej 2-300 gram 52° 25 minutter
  • Makrel 1-200 gram 64 °C 30 minutter
  • Malle, Pangasius 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Havaborre, Havbars 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Karpe 2-300 gram 55 °C 25 minutter
  • Kuller 2-300 gram 55 °C 30 minutter
  • Hellefisk 2-300 gram 50 °C 20 minutter
  • Ørred, Regnbueørred, Forel 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Fjeldørred, Bækørred 2-300 gram 48 °C 25 minutter
  • Hvilling 2-300 gram 54°C 25 minutter
  • Skrubbe, Rødspætte 2-300 gram 50 °C 25 minutter
  • Pighvar 2-300 gram 50 °C 30 minutter
  • Ål (stege) 1½ – 2 cm tykke 40° – 42° 45 minutter
  • Haj 2-300 gram 50 °C 30 minutter
  • Sild 2-300 gram 64° 25 minutter
  • Hellefisk  400 gram 50°C – 35 min
  • Havtaske filet 56°C – 30 min
  • Rødfisk filet 50°C – 50 min
  • Lutefisk filet 50°C – 50 min
  • Haj bøffer 2-300 g 55°C – 30 min
  • Sværdfisk bøffer 2-300 g 54°C – 25 min

  • Kænguru Steaks 1 cm tykke 56° – 2 timer
  • Gazelle og Antilope mørbrad 5-7 cm tykke 58° – 1½ time
  • Steaks af dyreryg 2½cm tykke 58° – 25 minutter
  • Hel Dyreryg uden ben 58° – 2 timer
  • Hjortebøffer 2 cm tykke 58° – 20 minutter
  • Hestebøffer 1 cm tykke 58° – 1 time
  • Vildsvinesteaks 2½ cm tykke 60° – 30 minutter
  • Vildsvinemørbrad 200-300 gram60° – 30 minutter
  • Elge/rensdyr steaks 2 cm tykke57° – 1 time
  • Hare/kaninlår 60° – 2 timer
  • Rype bryst/lår 58°C 1,5 time
  • Due bryst/lår 58°C 2 timer
  • Fasan bryst/lår 58°C 2 Timer
  • Vildand bryst/lår 55°C 2 timer
  • Vagtel bryst/lår 56°C 45 min
  • Foie gras gåselever 65°C 20 min

  • Koteletter af rygstykket 100-200 gram 56° – 2 timer
  • Lammemørbrad 55° – 2 timer
  • Lammesteaks 60° – 2 timer

  • Porre 84 °C 1 time
  • Løg 84 °C 1 time
  • Forårsløg 84 °C 45 minutter
  • Radiser 84 °C 30 minutter
  • Søde kartofler 84 °C 1-1½ time
  • Squash / Zucchini 84 °C 45 minutter
  • Gulerødder 84 °C 50 minutter
  • Majroe 84 °C 1 time
  • Artiskokker Mellem 84 °C 70 minutter
  • Grønne asparges 84 °C 30 minutter
  • Hvide asparges 84 °C 45 minutter
  • Majskolber 84 °C 40 minutter
  • Aubergine Mellem 84 °C 40 minutter
  • Rosenkål 84 °C 1 time
  • Kål Skåret i både 84 °C 1 time
  • Knoldselleri i halve 84 °C 70 minutter
  • Fennikel 84 °C 1 time
  • Grønne bønner 84 °C 40 minutter
  • Græskar 84 °C 50 minutter
  •  Rødbeder 84°C 1 – 1½ time
  •  Agurk 84°C 50 minutter
  •  Peberfrugt 84°C 30 minutter
  • Ærter 85° 45 minutter
  • Tomater 55° 30 minutter

  • Halverede Æbler 84 °C 60 min
  • Halverede Pærer 84 °C 60 min
  • Rababer 61 °C 45 min
  • Blommer 75 °C 20 min
  • Kirsebær 84 °C 20 min
  • Fersken 84 °C 45 min
  • Ananas i stykker 75 °C 50 min
  • Jordbær 84 °C 15 min
  • Banan med skræl  82° C 15 min
  • Halverede Abrikos 88° C 15 min
  • Kaki frugt I kvarte 88° C 20 min
  • Tranebær 88° C 45 min
  • Mango i mindre stykker 75°C 10 min
  • Meloner i tern eller både 53° C 15 min
  • Halverede Nektarin 88°C 12 min
  • Vindruer 83°C 10 min
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv