Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Sous Vide tider på nærmest alt! » Sous vide tider, vildt og specialkød

  • Kænguru Steaks 1 cm tykke 56° – 2 timer
  • Gazelle og Antilope mørbrad 5-7 cm tykke 58° – 1½ time
  • Steaks af dyreryg 2½cm tykke 58° – 25 minutter
  • Hel Dyreryg uden ben 58° – 2 timer
  • Hjortebøffer 2 cm tykke 58° – 20 minutter
  • Hestebøffer 1 cm tykke 58° – 1 time
  • Vildsvinesteaks 2½ cm tykke 60° – 30 minutter
  • Vildsvinemørbrad 200-300 gram60° – 30 minutter
  • Elge/rensdyr steaks 2 cm tykke57° – 1 time
  • Hare/kaninlår 60° – 2 timer
  • Rype bryst/lår 58°C 1,5 time
  • Due bryst/lår 58°C 2 timer
  • Fasan bryst/lår 58°C 2 Timer
  • Vildand bryst/lår 55°C 2 timer
  • Vagtel bryst/lår 56°C 45 min
  • Foie gras gåselever 65°C 20 min
  • Dyreryg Hel med ben 60° 3 timer
  • Dyrebov og hals 56°C 4 timer
  • Elgsteg 1,5 kg 58°C 4 timer
  • Bison steaks 25 mm 56°C 8 – 10 timer
  • Bison roastbeef steg 1½ kg 56°C 9 timer
  • Moskus steaks 25 mm 56°C 8 timer
  • Canadagåselår 79°C 8 – 10 timer
  • Hjortekølle uden ben 56°C 24 timer
  • Moskus steg ca 1½ kg 56°C 20 timer
  • Yak okse steg ca 1 kg 56°C 24 timer
  • Vildsvine skank ca 1 kg 65°C 18 timer
  • Vildsvinekølle ca 1200 g 65°C 20 timer
  • Hare/kanin Ryg 64° C 12 timer
  • Krondyr mørbrad 55° C 2 timer

 

Sous vide tider på vildt og specialkød

Det kan være noget af en opgave at tilberede sit vildtkød ordentligt. Selv med Sous vide  tilberedning af vildtkød kommer man på noget af en opgave. Men med den rette tilgang til kødet og den nænsomme tilberedning som Sous vide er, er det den mest sikre vej til at få ordentligt vildtkød, uden det bliver grynet, tørt eller gråt. Enhver jæger ved hvordan vildtkød kan risikere at blive tørt, og det er efter vores mening, stadig en problematik der til dels er til stede ved Sous vide tilberedning af vildt. Så alle de gode tricks med rigeligt bacon, fløde mv. kan man altså stadig bruge med god succes selvom man tilbereder sit vildtkød i sous viden. Det nemmeste og mest rigtige måde at lave sit mad i sous vide, uanset om det er vildtkød eller andre slags kød og fødevarer, er at bruge vakuumposer og vakuumpakke sit mad inden man kommer det i sous vide.
Rigtig god fornøjelse med tilberedningen af dit vildtkød – vi håber det bliver dødlækkert.