Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider til Vildtkød/Specialkød

  • Kænguru Steaks 1 cm tykke 56° – 2 timer
  • Gazelle og Antilope mørbrad 5-7 cm tykke 58° – 1½ time
  • Steaks af dyreryg 2½cm tykke 58° – 25 minutter
  • Hel Dyreryg uden ben 58° – 2 timer
  • Hjortebøffer 2 cm tykke 58° – 20 minutter
  • Hestebøffer 1 cm tykke 58° – 1 time
  • Vildsvinesteaks 2½ cm tykke 60° – 30 minutter
  • Vildsvinemørbrad 200-300 gram60° – 30 minutter
  • Elge/rensdyr steaks 2 cm tykke57° – 1 time
  • Hare/kaninlår 60° – 2 timer
  • Rype bryst/lår 58°C 1,5 time
  • Due bryst/lår 58°C 2 timer
  • Fasan bryst/lår 58°C 2 Timer
  • Vildand bryst/lår 55°C 2 timer
  • Vagtel bryst/lår 56°C 45 min
  • Foie gras gåselever 65°C 20 min
  • Dyreryg Hel med ben 60° 3 timer
  • Dyrebov og hals 56°C 4 timer
  • Elgsteg 1,5 kg 58°C 4 timer
  • Bison steaks 25 mm 56°C 8 – 10 timer
  • Bison roastbeef steg 1½ kg 56°C 9 timer
  • Moskus steaks 25 mm 56°C 8 timer
  • Canadagåselår 79°C 8 – 10 timer
  • Hjortekølle uden ben 56°C 24 timer
  • Moskus steg ca 1½ kg 56°C 20 timer
  • Yak okse steg ca 1 kg 56°C 24 timer
  • Vildsvine skank ca 1 kg 65°C 18 timer
  • Vildsvinekølle ca 1200 g 65°C 20 timer
  • Hare/kanin Ryg 64° C 12 timer
  • Krondyr mørbrad 55° C 2 timer

Sous vide tider på vildt og specialkød

Det kan være noget af en opgave at tilberede sit vildtkød ordentligt. Selv med Sous vide  tilberedning af vildtkød kommer man på noget af en opgave. Men med den rette tilgang til kødet og den nænsomme tilberedning som Sous vide er, er det den mest sikre vej til at få ordentligt vildtkød, uden det bliver grynet, tørt eller gråt. Enhver jæger ved hvordan vildtkød kan risikere at blive tørt, og det er efter vores mening, stadig en problematik der til dels er til stede ved Sous vide tilberedning af vildt. Så alle de gode tricks med rigeligt bacon, fløde mv. kan man altså stadig bruge med god succes selvom man tilbereder sit vildtkød i sous viden. Rigtig god fornøjelse med tilberedningen af dit vildtkød – vi håber det bliver dødlækkert 😉
Mvh Teamet fra FoodFreaks

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

 

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå

Kun åben efter aftale

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice:
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

Sociale Medier:
Vi er medlem af:
Foreningen for Dansk Internet Handel
Luk Menu
×
×

Kurv