Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide tider til Fjerkræ

  • Hakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 62° – 2 timer
  • Kyllingebryst (med ben) 62 °C 4 timer
  • Kyllingebryst (uden ben) og brystfilét  60 °C 3 timer
  • Kyllingeinderfilet 62 °C 3 timer
  • Kalkubryst og ryg 64 °C 4 timer
  • Kalkunfilet 61° – 3½ timer
  • Andebryst uden ben 57° – 3 timer
  • Udbenet kylling (evt farseret) 62 °C 10 timer
  • Kyllingeoverlår 62 °C 6 timer
  • Kyllingeunderlår 62 °C 6 timer
  • Helt kyllingelår 62 °C 7 timer
  • Hotwings 76° C 5 timer
  • Kalkunlår m. ben 65 °C 7 timer
  • Kalkunvinger 71° 6 timer
  • Halv and 68° 10 timer
  • Andelår 68° 10 timer
  • Udbenet and 68° 7 timer
Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 9.00-17.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv