Traeger Cleaner

Traeger Cleaner, 950 ml

179,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Traeger Cleaner, 950 ml

Få din grill til at se ny ud med Traeger celaner. Sprayen må bruges overalt på din grill, både indvendig og udvendig og efterlader din grill dejlig ren, klar til den næste gang BBQ. Traeger Cleaner er 100% naturlig og indeholder ingen giftige kemikalier, så du kan være helt tryg ved at bruge den. Traeger cleaner kan bruges både på din træpillegrill og på tilbehør fra Traeger.
Indeholder 950 ml, så du har til mange rengøringer af din grill.

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Hold din træpillegrill ren og hygiejnisk.

Sørg for at holde din grill ren, så den holder mange år ud i fremtiden. Vi kender det alle sammen - vi får ikke lige gjort grillen ren fra gang til gang, og lige pludselig er det et kæmpe arbejde at få måneders grill-snavs og madrester af grillen. Det der skulle have taget 5 minutter om ugen tager nu pludselig det meste af en eftermiddag med blod, sved år tårret. Snavsen har brændt sig forbandet fast, og næste skridt er at få hentet hammer, mejsel og skrappe kemikalier.

Prøv i stedet Traeger cleaner, som let sprayes på grillens overflader, både udvendigt og indvendigt. Lad cleaneren sidde og virke i få minutter, og tør så efter med en klud. Voila - din grill skinner som den dag den kom ud af kassen.
Gamle madrester forsvinder let fra grillen og forhindrer uønsket smag samt bakterier til din mad.
Pas godt på din grill med Traeger cleaner som indeholder 950 ml, så der er til mange rengøringer.

Cleaner til grillen
100% naturligt
Ikke giftigt
Må anvendes på hele grillen
Spray
Indhold: 950 ml

ANMELDELSER

5/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


5 stjerner ud af 5
01-03-2020
-