Traeger Ironwood

Leder du efter en grill med plads nok til både familiehygge og gæsters indtog, så er det en Ironwood grill fra Traeger du skal have fingrene i. Ironwood grillene er den gyldne middelvej til dig der gerne vil have en kvalitetsgrill i mellem-budgettet, hvor der er kræset for lidt ekstra.
Ironwood grillen fåes i 2 størrelser, både i 650 kvadrattommer og 885 kvadrattommer, så det er op til dine behov hvilken af størrelserne der passer godt til dig og din familie.
Traeger Ironwood er delvist isoleret, og har indbygget sidebord med ophængningskroge i rustfrit stål. Ironwood er bygget på en måde så skorstenen er overflødiggjort. Der er derfor ikke en traditionel skorsten på grillen, men derimod en sprække bagpå grillen hvor den brugte røg kommer ud af. Ironwood grillen er termostatstyret ligesom de andre grills fra Traeger, og så har den 2 grillniveauer så der er plads til mad til hele familen. Traeger Ironwood har også den nye D2 styring med WiFi betjening, så du kan holde øje med din grill når du er på farten og indstille temperaturen hvis der er noget der lige skal rettes til.