Traeger Pro

Traeger Pro 575 og Pro 780 er den rigtige grill for dig der vil have den fantastiske smag af mad lavet over åben ild på den nemme måde. De nye modeller i Traeger Pro klassen er inspirerede af de originale grills Joe Traeger opfandt for mange år siden, og som har været bestsellers i mange år. Fra år 2019 har Traeger valgt at gøre det hele lidt federe; Med WiFi styring, og moderne teknologier er Traeger Pro grills kommet i toppen af grill-superligaen. Moderne teknologi blandet med træpiller giver dine grillretter masser af smag mens du har tid til at koncentrere dig om andre ting end at babysitte grillen. Pro 575 og Pro 780 er produceret på samme måde, og det er derfor tilberedelsesarealet der gør forskellen på de 2 modeller.

Læs mere

Hvad er forskellen på Pro 780 og Pro 575?

Det ligger faktisk i numrene, men lad os forklare og oversætte. Pro 780 har et tilberedelsesareal på 780 kvadrattommer. Det er 1980 cm2. Lad os igen oversætte det til noget som vi kan forholde os til; Du kan faktisk, på din Traeger Pro 780, have plads til: 6 Kyllinger, 34 bøffer eller 50 frankfurtere.
På Traeger pro 575 er grillarealet 1460 cm2 hvilket igen vil svare til: 4 kyllinger, 24 bøffer eller 40 saftige frankfurtere.
Som du kan se er der god plads på begge grills. Så spørgsmålet er i virkeligheden, hvor meget plads vil DU have i din grill?

Styr din Traeger Pro med mobilappen

Traegers Pro grills er udstyret med Traeger WiFire. Det betyder at du, så snart grillen er connected, kan holde øje med din grill uanset hvor du befinder dig. Via appen kan du justere temperaturen, se temperatur på stegetermometeret og downloade opskrifter på 1000 vis af forskellige ting. Løb aldrig tør for gode idéer til aftensmaden med Traeger appen.