Traeger Timberline

Så bliver det nærmest ikke vildere! Traeger Timberline er grillen der er spækket med lir, gejl og kræs. Så er du på udkig efter en virkelig lækker grill til terrassen så er du kommet på rette vej, og der er garanti for at villavejens naboer vil hænge savlende ind over hækken, men de grønne af misundelse vil tigge om en middag fra grillen. Traeger Timberline kommer i 2 størrelser - en Timberline 850 hvor der er 850 kvadrattommer grillareal fordelt på 3 rustfrie riste. Og timberline 1300, der er magen til, barte med hele 1300 kvadrattommer plads.
Begge Timberline grills er isolerede hele vejen rundt, har rustfri sidehylde og fronthylde og magnetisk skærebræt på pilletanken. Derudover er Timberline selvfølgelig udstyret med den nyeste digitale styring med WiFi, så du kan Styre din grill fra mobilen via Traegers egen APP. Læs meget mere om Traeger timberline inde på de enkelte grills.

Traeger Timberline er kongen af grills

Hvis der skulle kåres en konge af grills, så tror vi ikke der skal herske nogen tvivl. Traeger har med deres Timberline grills sat en tyk fed streg under at de er på toppen indenfor grills fyret med træpiller. Med 1000 vis af solgte Timberlines og 1000 vis af tilfredse Timberline ejere, så er det her bare kræs for kendere. 

Styr din Traeger Timberline med mobilen

Om du har smidt benene op i havestolen eller du står i supermarkedet og finder tilbehør til aftenens middag, så kan du altid holde øje med din grill fra Traegers egen App til iOS og Android. Traeger Timberline er nemlig forbundet uanset hvor du befinder dig så du kan tjekke kernetemperatur, regulere varmen eller sende opskrifter over til din grill i den intuitative app. Det er smart, det er Traeger.