Undgå møl i dit mel og korn med condibøtter

Dem der har prøvet at have møl eller andre skadedyr i deres skabe vil for alt i verden undgå det i fremtiden. Hvis først de små skadedyr er fundet vej til dine køkkenskabe, så spreder de sig til ALT hvad der er i ikke bare det enkelte skab, men til alle tør og kolonialvarer hvor de kan finde adgang til.

Med condibøtter undgår man at skadedyrene, i det tilfælde de flytter ind, vil sprede sig til andet mad. Du vil derfor være fri for at risikere at skulle smide for mange hundrede eller 1000 vis af kroner ud hvis uheldet er ude.

Din mad holder desuden længere i condibøtter

Ud over at du slipper for skadedyr i dine kolonialvarer, så har kondibøtter også den fordel af din mad holder sig længere end i den oprindelige emballage. Så har du, ligesom alle os andre, poser med mel, gryn og kerner, i skabet der er købt den gang Kirsten Hyttemeier svingede med grydeskeerne, så kan du med condibøtter sikre dig at de ikke er blevet dårlige eller har taget smag fra andre stærke madvarer i skabet.

Condibøtter er perfekte til surdej

Er du en af dem, ligesom os, der bager surdejsbrød, så vil du elske condibøtter. Condibøtterne er perfekte til at opbevare din surdej i og hæve brød i. Med de mange forskellige størrelser som condibøtterne fåes i vil du også finde en størrelse der passer rigtig godt til dit behov.

Bøtterne er både fryseegnede og kan tåle opvaskemaskine

Condibøtter er geniale! For ud over at de er billige og nemme at opbevare og organisere, så kan de også tåle nærmest hvad som helst. Condibøtterne kan tåle at komme i fryseren med resterne fra aftensmaden, eller måske med sommerens høst af frugter fra haven. Og de kan holde til at komme i opvaskemaskinen når de skal vaskes rene.

Desuden kan condibøtterne også bruges til hot-fill, altså fyldes med varmt mad, hvor det efterfølgende bliver koldt i condibøtten.

Condibøtter med tilbud og rabat

Vi har valgt at sætte det sådan sammen at man sparer penge hvis man køber mere end én. Så vores mængderabat startet allerede fra 2 styks, og køber man flere - ja så sparer man mere. Så vi har altid tilbud på condibøtter hvis du skal bruge mere end én af hver slags. Og det skal man som regel.