Prøv den populære mel fra Caputo Friske pizzaingredienser direkte fra Italien Fede stjerner på Trustpilot!
Friske pizzaingredienser direkte fra Italien
Forsiden » Vakuumposer og Ruller

Køb professionelle vakuum poser og ruller til opbevaring af dine madvarer. Hele udvalget er testet og godkendt i EU, og kan holde til 90° grader, frys og køl.

Når vi har valgt kun at føre vakuumposer som både kan bruges til sous vide, frys og køl, så er det for at du på den måde kan bruge dem til ethvert behov du måtte have. Ønsker du for eksempel at pakke madvarer til fryseren mens de stadig er varme, kan det her lade sig gøre, uden at beskadige hverken vakuumindpakningen eller maden. Hos FoodFreaks får du Danmarks absolut billigste priser på vakuum poser og ruller, og kan hurtig få styr på din madopbevaring. Vi har flere forskellige størrelser, så du både kan fryse resterne fra mormors fødselsdag ned eller have retterne til grillaftenen med drengene klar. Du kan med fordel fryse dine hjemmelavede pølser ned med denne indpakning, som sikrer at de holder sig friske og lækre i længere tid uden frost og rim skader. Poserne forlænger nemlig holdbarheden på dine fødevarer med helt op til 6 gange. På denne måde sparer du faktisk penge ved at investere i disse poser, da du slipper for unødvendig madspild. Det er godt for pengepungen og for klimaet.

Køb flere vakuumposer og spar meget med mængderabatter

Når du handler vakuum poser hos os, så er der en stor fordel i at købe mere end 1 styk af hver. Vores mængde rabatter starter nemlig allerede ved 2 stk, så du sparer 20% ved køb fra 2-4 stk, og hele 25% ved køb fra 5 styks af samme model.
Ved vores vakuumruller kan du sågar spare vanvittige 35%! ved at købe dem i hele kasser. Det kalder  vi fair! Rabatten trækkes automatisk fra når du kommer vakuum poserne i kurven.

Undgå madspild og bevar madens kvalitet med vakuum poser

En af de store fordele ved vakuumposer er, at maden holder længere. Maden fordærves af mikroorganismer, men disse mikroorganismer skal bruge ilt for at overleve. Med en vakuumpose fjernes ilten fra omgivelserne, og mikroorganismerne dør. Derfor forlænges madvarernes levetid, hvis du pakker dem ind i vakuumposer. Dette er både godt for miljøet og for pengepungen, da du med madposer smider mindre mad ud og dermed undgår madspild.

Perfekte til nedfrosset mad og storindkøb

Vakuumposer er perfekte, hvis du ofte køber stort ind. Der er mange penge at spare ved at købe store mængder af tilbudsvarer hjem. Men desværre bliver maden ofte for gammel, eller den spises for hurtigt. Med vakuumposer kan du inddele maden i portioner, der passer til husstandens madbehov.

Hvis du prøver at tabe dig, ved du sandsynligvis også, hvor svært det er at spise den korrekte portion. Med vakuumposer kan du inddele maden i daglige portioner, så du altid ved, hvor meget mad du må spise uden at overskride dit daglige kalorieindtag.

Vakuumposer er også perfekte, hvis du har en lille fryser. Alle vakuumpakkede madvarer fylder mindre, og derfor får du mere plads i fryseren, når du vakuumpakker maden. Herudover er vakuumpakkede madvarer også lettere at tø op. Vakuumposer sørger for, at maden, der nedfryses, holder sig frisk, og ved at fjerne ilten er du sikker på, at der ikke går nogen vitaminer og proteiner tabt, når du nedfryser maden.

Vakuumposer af høj kvalitet

Her hos Foodfreaks går vi op i, at vores produkter er af god kvalitet. Her er vores vakuumposer selvfølgelig ingen undtagelse. Vi har valgt ikke at have 100 forskellige varer, som du skal bladre igennem, da vi kun vælger produkter af høj kvalitet. Derfor er du altid sikker på, at vores vakuumposer er miljøvenlige og sikre at benytte.

Bliv klar til at opleve alle fordelene ved at benytte vakuumposer allerede i dag – find vakuumposer her.

Passer til langt de fleste størrelser

Vakuumposene du køber skal selvfølgelig passe til din model af vakuumpakker. Heldigvis er det sådan at langt de fleste vakuumpakkere på det europæiske marked bruger rillede poser, eller poser med struktur som man også kalder dem. Din vakuumpakker er garanteret også sådan en model. Hvis du har købt en OBH, Caso, FoodSaver, Lavazza, Lava eller en model fra Biltama, Harald nyborg, Lidt osv., så er de de her rillede vakuumposer og vakuumruller du skal bruge. Rillerne i vakuumposerne hjælper med at få luften ud af posen når vakuumpakkeren suger vakuum. Den riflede struktur skal nærmest ses som en hel masse små luftkanaler som det luft der er omkring din mad kan vandre i og dermed blive suget ud. Er man så uheldig at have købt glatte vakuumposer, så er historien en helt anden. Så vil man opdage at ens vakuumpakker ikke kan suge luften ud. Det kan den ikke fordi de 2 glatte sider af vakuumposen klistrer sammen når maskinen klikkes fast om posen, og derfor vil der ikke blive dannet vakuum i din pose. Hvis du stadig er i tvivl om din maskine kan bruge de glatte poser kan du her under se en video hvor vi prøver at vise dig forskellen på glatte vakuumposer og rillede/riflede vakuumposer.

Vakuumposer er perfekte til madelskeren

Når du er på jagt efter vakuumposer er det nok fordi du har en eller anden interesse i madlavning. Vi har valgt at kalde vakuumposer ”perfekte til madelskeren” af flere forskellige grunde. For man kan vakuumpakke sine madvarer af mange forskellige grunde. Nogle vakuumpakker deres mad umiddelbart før det skal Sous vide tilberedes, fordi de elsker smagen af godt mør mad tilberedt nænsomt ved præcis temperatur. Ved du ikke hvad Sous vide er kan du jo passende læse vores FAQ om Sous vide hvor vi svarer på en masse spørgsmål der handler om den slagt tilberedning. Alle poserne i vores sortiment er selvfølgelig egnede til Sous vide tilberedning og har alle de europæiske tilladelser der kræves for at måtte bruges til Sous vide.
Så er der dem der vakuumpakker deres mad fordi de vil stoppe madspild. Det er jo også at være madelsker i vores verden. Vakuumering af fødevarer er en rigtig god måde at få styr på ens rester fra de daglige måltider, og elsker man mad og vil passe på miljøet, så er det altså ikke i skraldespanden maden hører til, men i vores maver.
Der er også mange der bruger deres vakuumposer til at ompakke storkøbs pakker af kød, pålæg, frostvarer osv. Det gør vi selv i familien FoodFreaks, og det gør vi fordi vi kan spare penge ved at handle storkøb og så selv portionere så det passer til familiens størrelse. På den måde tillader vi os at købe lidt bedre råvarer fordi vi selv sørger for ompakningen i vakuumposerne. Så der er mange måder at være madelsker på når man bruger rillede vakuumposer, og du har helt sikkert også dine grunde.

Hold øje med kvaliteten og godkendelser på vakuum poser

Når du bruger vakuum poser til opbevaring af mad er det vigtigt at du holder øje med alle de tilladelser det kræver for at man kan opbevare mad i dem. Særligt med Sous vide tilberedning er det vigtigt da varmepåvirkning over tid stiller særlige krav til sammensætningen af det plastikmateriale som poserne er lavet af. Så når du køber vakuum poser til mad, så hold øje med at de er godkendte til præcist det de skal bruges til. At poserne er godkendt til eksempelvis 70 grader, betyder IKKE at de er godkendte til Sous vide tilberedning. Det skal tydeligt fremgå af emballagen at de netop er produceret til at kunne holde til varmen i længere tid. Typisk er temperaturangivelsen angivet i forbindelse med hvad poserne kan holde til ved "hot-fill" metode - altså at man hælder varme fødevare i posen og køler posen med indhold ned umiddelbart bagefter. Hos FoodFreaks er alle vores vakuum poser og ruller godkendte til sous vide tilberedning, fryser, mikroovn og "hot-fill", så du er fri for at have flere forskellige slags i køkkenskuffen.

Vacuumposer kan staves på flere måder

Vacuumposer er bare en af mange måder at stave til poserne på. Men selvom de fleste bruger stavemåden ”vakuumposer” eller "vakuum poser" kan man også fint stave det anderledes, så længe vi ved hvad der menes. Navnet kommer af at der dannes et undertryk i posen når vacuumpakkeren suger luften ud af posen, altså dermed et Vakuum. Den engelske betegnelse for det er ”Vacuum” og det er altså derfor det engang imellem også staves som vacuumposer. Så uanset hvordan du staver til dem, så har vi helt sikkert nogle modeller der passer til din vakuumpakker.

Ofte stillede spørgsmål om vores vakuumposer

Der er en række spørgsmål der går sig igen på vores vakuumposer, så her er en kort opsummering på de 3 mest stille spørgsmål:

Er vakuumposerne godkendte til Sous vide tilberedning?

Ja, alle vakuumposerne hos FoodFreaks er godkendte til tilberedning i sous vide.

Virker vakuumposerne til alle vakuumpakkere?

Ja, vakuumposerne fungerer til alle almindelige vakuumpakkere på markedet.

Hvor mange vakuumposer er der i en pakke?

Alle størrelser vakuumposer bliver leveret i 100 stk pakker.

Designet og udviklet af Gelinde.dk