Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
  • små vakuumposer til fødevarer
  • Vakuumposer til fødevarer. Rillede Vakuumposer set ovenfra.
  • Vakuumposer-15x20cm-100stk
  • Vakuumpose_struktur
  • Vakuumpose_glat-rillet-side
  • små vakuumposer til fødevarer
  • Vakuumposer til fødevarer. Rillede Vakuumposer set ovenfra.
  • Vakuumposer-15x20cm-100stk
  • Vakuumpose_struktur
  • Vakuumpose_glat-rillet-side

Vakuumposer, 15 x 20 cm, 100 stk

Bedømmelse:
DKK 65,00
Mængderabat Pris/stk ved køb af 2 stk: 52,00 DKK Pris/stk ved køb af 5 stk: 48,75 DKK

Med de her rillede/riflede vakuumposer kan du vakuumpakke dine fødevarer, så holdbarheden bliver betydeligt længere og beskytte dem mod frostskader ved nedfrysning.

Poserne er godkendte til 90 grader, mikroovn samt til Sous vide tilberedning.

Du får 100 stk vakuumposer med struktur i 15 cm bredde og 20 cm længden til Sous vide og meget andet.

Poserne er godkendte til fødevarer efter gældende EU direktiver, så du er sikker på at få en pose der ikke afgiver skadeligstoffer til dine fødevarer.

Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Produktbeskrivelse
Reviews

Vakuumposer der holder til meget

Vakuumposerne er lavet i tyk PA/PE plast på 2 x 90  (My), så de kan holde til meget mere end almindelige fryseposer som typisk er fra 15-25 my i tykkelsen. Derfor kan du være sikker på at dine fødevarer bliver passet godt på i vakuumposerne, og du er fri for at der går hul på dem når du flytter rundt på dem i fryseren eller køleskabet. Fordi dine vakuumposer ikke går i stykker på samme måde som almindelige fryseposer vil du derfor have et mindre forbrug af poser end hvis du brugte de tynde poser.

Godkendt til Sous vide tilberedning

Alle vakuumposer du kan købe hos FoodFreaks er godkendte til sous vide tilberedning. Så hvad enten du skal lave en enkelt lille udskæring eller en kæmpe oksefilet, så er det muligt at finde en størrelse der passer i vores store udvalg af vakuum poser. Har du i øvrigt brug for tider og temperaturer til Sous vide, så tjek vores kæmpe guide ud.

Vakuumposerne tåler frost

Vakuumposerne er godkendte til at komme i fryseren. Derfor kan du pakke dine rester, storkøb eller hjemmelavede mad ned i portionsstørrelser og komme i fryseren. Ved at pakke din mad i vakuumposer sparer du også plads i fryseren i stedet for at pakke det i plastik bøtter med masser af spildplads.
Ud over at vakuumposerne sparer dig plads forhindrer de også frostskader. Fordi alt luft omkring din mad bliver suget væk dannes der ikke krystaller om din mad som du ellers kender det fra mad der har været i fryseren. Smagen bliver derfor ikke påvirket af en tur i fryseren, og faktisk kan din mad holde sig op til 6! gange længere end hvis du havde pakket det i fryseren på traditionelle måder. Smid aldrig mere mad ud fra fryseren!

100 stk vakuumposer i hver pakke.

Vi ved hvor træls det er at rende tør for vakuumposer. Derfor har vi pakket vores vakuumposer i 100 stk pakker, så du har til lang tid. Derved slipper du for at skulle bestille vakuumposer i tide og utide, men kan i stedet for koncentrere dig om at lave maden der skal i dem. Fordi vores poser er pakket i 100 stk forpakninger kan vi også holde prisen nede, så vi er Danmarks billigste. Det kommer dig til gode!


Produktdata:

Materiale: PA/PE plastik
Farve: Klar/gennemsigtig
Mønster: Glat/Riflede med mikrokanaler
Bredde: 15 cm
Længde: 25 cm
Tykkelse: 2 x 90 my
Certifikater: FDA,  SGS, 2006/112/EU, 94/62/EB

 

Vakuumposerne kan bruges i alle vakuumpakkere hvor posen ikke placeres "inde i" maskinen(kammervakuumpakker Snabelpakkere).

Er du i tvivl om de også passer i din maskine Ring til os på 7199 3337, så hjælper vi :)

Vakuumposer, 15 x 20 cm, 100 stk blev omtalt i...
Vakuumposer, 15 x 20 cm, 100 stk
DKK 65,00
Andre købte