Som den sidste originale mølle i Napoli provinsen er mærket Caputo verdensberømt for sin mel i fantastisk kvalitet, fordi den er idéel til fremstilling af autentisk pizza som vi kender den fra Italien. Caputo møllen bruger den nyeste teknologi og teknikker til fremstilling af Caputo 00-pizzamel og de andre varianter, samtidigt med at de har forstået at bevare den autentiske smag fra Napoli som har været elsket over hele verden i århundreder.

Produkterne fra Caputo møllen er skabt under hensyntagen til Italiens madtraditioner. Mel fra Caputo er derfor uden kemikalier og tilsætningsstoffer.. De traditionelle napolitanske mel produkter kan udover pizza også bruges til at fremstille en række andre retter, herunder boller, pasta og brød.

Vi hos FoodFreaks tilbyder et stort udvalg af varianterne fra Caputo  ioriginal indpakning og kvalitet. Du får derfor ingen ompakkede varer hos os.
Alle de forskellige varianter af mel på shoppen importeres direkte fra Caputo møllen i Italien, så du er sikret en frisk og stærk mel.

Vi er som pizza nørder stolte af at præsentere dig for Caputo melet, og vi håndterer melet på den bedste måde og leverer lige til din dør. Tjek produkterne ud fra Caputo, og vælg din nye favorit til din næste Italienske pizza aften.

Hvilken mel fra Caputo skal jeg vælge?

Der er flere forskellige meltyper fra Caputo, og hvilken en der egner sig bedst til dig er et spørgsmål om forberedelse og udforskning af din pizzadejs opskrift.

Er du typen der gerne vil lave din pizzadej samme dag, eller maksimalt 24 timer før du skal bage, så er det den Blå caputo mel du skal have fingrene i. Den er lavet til korte hævetider, og har en W styrke som er egnet til denne hævetid.

Hvis du gerne vil starte din pizzadej op flere dage i forvejen, så er det den røde Caputo/Couco mel du skal bruge. Den har en højere W værdi og er fantastisk til at bage pizzaer der godt må koldhæve i køleskabet i op til 5 dage.

Kan du ikke få nok i pizza nørdens tegn, så skal du prøve at forsøge din med den Pink caputo/Nuvola. Nuvola betyder sky på Italiensk, og dejen du kan lave med denne Tipo-0 mel giver dig associationer til skyerne på himlen. Cornicionen (kanten på pizzaen) puster sig noget så smukt op under bagning ved den rette temperatur, og du vil få den smukkeste pizza set nord for Italien med denne mel.

Hvad skal jeg folde min pizzadej ud i?

Hvis du har lavet hjemmelavet pizza før, så ved du at det at folde dejen ud til en stor cirkel godt kan være en prøvelse. Men hvis du bruger den rigtige mel, så går det meget nemmere. Vælg derfor Semola som er en fin durum mel. Du vil opleve magien så snart du begynder at folde din dej ud, eller åbne den som nogle også kalder det. Semola kan derudover også bruges til at lave pasta og durum brød.