Glatte vakuumposer til kammer vakuumpakkere

Glatte vakuumposer bruges mest af alt i professionelle og semi-professionelle vakuum maskiner. Glatte vakuumpoiser fåes i mange tykkelser, men vi har valgt at sælge i en kvalitet der ikke kan stilles spørgsmål til. De glatte vakuumposer du finder her på siden er altså 160μ tykke, så de kan holde til meget hårdfør behandling når der smides lidt rundt med sagerne i fryseren eller køleskabet. Hvis der skal sammenlignes med noget, så er typiske fryseposer oftest ca 20-30μ tykke. 160μ vakuumposer er derfor rigtig sikre at opbevare mad i.

Godkendte til sous vide og kogning - selvfølgelig

Alle glatte vakuumposer og vakuumposer med riller du finder hos os er godkendte efter Europæisk lovgivning. Vores vakuumposer er produceret i EU, og du kan derfor være tryg ved at der intet skjult kemi er i poserne som kan overføres til dine fødevarer.

Kogeposer til kammer pakkere

Vakuumposerne er ligesom de er godkendte til sous vide også sammensat så de er godkendte som kogeposer. Derfor kan du med disse poser nøjes med denne ene model som kan bruges til det hele.

Glatte vakuumposer i mange størrelser

Vi har med vores udvalg af glatte vakuumposer sigtet efter at have et bredt udvalg så der er til ethvert tænkeligt stykke kød eller tilbehør der skal vakuumpakkes. Er der alligevel en størrelse du mangler, så er du velkommen til at kontakte os. Vi får selv produceret vakuumposerne direkte på fabrikken, så vi har helt sikkert mulighed for at hjælpe dig/jer med at skaffe den helt rigtige størrelse glatte vakuumposer.