Pølsemageri

Alt i udstyr til det gode pølsemageri


Der er intet bedre end at lave sin mad i bedste hjemmelavede kvalitet! Hos Foodfreaks giver vi dig mulighed for opsætte dit eget private charcuteri, hvor du kan lave lækre pølser helt fra bunden og give dem et personligt præg, med netop din favoritsmag.Vi gør det let for dig at lave professionelle pølser og blive kendt som den gode pølsemester der producerer helt unikke pølser i dit eget pølsemageri!
Her finder du et godt udvalg af alt det kvalitetsudstyr du skal bruge, for at lave dine egne hjemmelavede pølser. Vi tilbyder både den klassiske pølsestopper og den franske guillotine.
Her kommer ingen hoveder til at rulle, der bliver blot hugget pølser på gammeldags vis med et ekstra skarpt knivblad. Vores udstyr til charcuteri er i et stilrent oldschool udseende som emmer af stolt pølsetradition.

 

 

Lav dine hjemmelavede pølser med de rigtige ingredienser

Alting er nemmere når man har det rigtige udstyr og værktøj, og pølsemageri er ingen undtagelse. Så få succes med pølseproduktionen ved at vælge de ingredienser og udstyret som også professionelle pølsemagere bruger i dagligdagen. De forskellige pølseblandinger og tilsætningsstoffer du finder jer på siden bliver brugt af slagtermestre og kokke hver dag, og er nøje udvalgt så de også fungere i det private køkken.

Pølsestoppere gør arbejdet lettere - og bedre

Når du er sprunget ud i pølsemageriets kunst vil du hurtigt opdage og erkende at der skal en pølsestopper til hvis du vil lidt mere end at lave en halv meter medister til grillen. Selvom det måske kan lade sig gøre at lave pølser uden en pølsestopper så er det noget bøvl rent ud sagt. Når man stopper farsen i tarme er det vigtigt, for at man får en god pølse, at der ikke er store luftlommer og at det er stoppet tilpas hårdt. Jovist, det kan da sikkert lade sig gøre til en enkelt grillpølse, men det er også det.


Ved spegepølser er pølsestopperen nærmest et uundgåeligt stykke værktøj.

Spegepølsefars er en fars der er meget saltindhold i og nærmest ingen væske i. Altså sammenlignet med f.eks. en grillpølse fars. Derfor er spegepølser noget hårdere at stoppe i tarm, og hvis du ikke vil risikere at ødelægge din køkkenmaskine, så skal du have fingrene i en pølsestopper. De fåes i flere størrelser, og har allesammen medfølgende fyldetude i forskellige størrelser så der er til alle slags pølser.

Giv dine pølser et blæret udseende


Hos Foodfreaks har vi også et solidt udvalg af flot indpakning. Vælg for eksempel et personligt pølseskind, så det hele ser lidt mere professionelt og lækkert ud, mens man stadig kan se det er produceret i hjemmet. Så kan du invitere vennerne på spansk tapasaften, hvor du kan flotte dig med at have lavet alle pølserne selv. Med dit eget charcuteri er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan for eksempel lave pikante chili- eller hvidløgs- spegepølser, eller sprøde grillpølser med dit helt egen personlige præg.

Her på vores hjemmeside kan du lære at blive en fantastisk pølsemester. Her kan du læse gode guides til alt om pølsemageri og finde inspirerende opskrifter, der får det til at knitre i fingrene for at komme igang med at producere lækre og særprægede pølser. Du kan her finde dit eget unikke udtryk og finde ud af hvilken slags pølse der bedst definerer din smag og personlighed. Er du pikant som en chilipølse eller eksotisk som en chorizo? Gå på opdagelse i charcuteriernes verden i dag.