🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

Grundblanding til din egen Grillpølse - 900g

95,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Lav dine egen grillpølser til grillen.
Med denne blanding er det legende let at lave dine egne pølser med dine egne tilsætninger af smage.
Blandingen her er som en af de eneste uden mel, mælk og allergener – og der er ikke gået på kompromis med smag og konsistens. Så når nu man kan fravælge, hvorfor så ikke gøre det

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Grundblanding fra Solina. Brug samme blanding som de professionelle slagtere, og tilføj dit eget twist med dine egne råvarer.

Ingredienser: Majsstivelse, Kartoffelstivelse, Salt, Emulgator (9%) E450, E452, Dextrose, Aromat smagspræparat (salt tilsat jod), Maltodekstrin, Gærekstrakt, Solsikkeolie, Løg, Hvidløg, Aroma (krydderiekstrakt), Krydderier, Muskatnød, Paprika,Peber, Ingefær, Antioxidant E300, Koriander.

OPSKRIFT:
Råvarer:

3,5 kg Flæskekød 14-16 %
2,0 kg Snitter
2,0 kg Oksekød 18-20%
2,5 liter Isvand
100 gram Nitritsalt
900 gram Grillpølse blanding
11 kg Total

Arbejdsgang:
Flæskekød snitter og oksekød hakkes gennem hulskiven hver for sig. Flæskekødet blandes sammen med salt, isvand og krydderier til en god emulgering er opnået. Derefter tilsættes oksekødet og til slut de hakkede snitter.
Stopning: Farsen stoppes i lammetarme kaliber 22-24 mm eller svinetarme kaliber24-26 mm. Afdrejes i passende størrelser. Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.
Tørring: Pølserne tørres ved 65C i ca. 20 min.
Røgning: Pølserne røges i varm røg ved 65-70C i ca. 40 min eller til den ønskede farve er opnået
Kogning: Pølserne koges ved 80C til en kerne temperatur på 78C Derefter afkøles pølserne i koldt vand i ca. 10 min.