Rabatkoder- og Foreningsaftaler

Skal din forening have en rabataftale?

Er du medlem i en jagtforening, lystfisker klub eller lignende, så er en rabataftale måske interresant for jer?
Vi ved at mange af vores kunder er ivrige lystfiskere eller fylder røgeovnen med vildt fra egne revirer, og hvis du er medlem af en forening så kan der være endnu mere at spare ved at have en unik aftale om rabatter med os.

Herunder kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde jeres klub eller forening, og hvis det er noget for din forening så kontakt os på Kundeservice@FoodFreaks.dk

 

Rabataftale til medlemmerne

Helt uforpligtende og uden yderligere krav kan vi tilbyde en unik rabataftale hvor medlemmerne året rundt får rabat på alle varer der ikke i forvejen er nedsatte. Rabatten gælder stadigvæk ved vores "mængderabatter", så der kan være mange penge at spare som medlem i netop jeres forening.
Rabataftalen fungerer på den måde at jeres forening modtager en unik Rabatkode som kan indløses i kurven på hjemmesiden. Når rabatkoden aktiveres fratrækkes x% af købssummen på ordren, og der kan fortsættes til betaling.

Hvis i som forening ønsker det er der også mulighed for at få adgang til unikke tilbud før alle andre, så når vi sparker priserne i bund på vores varer kan i være forrest i køen.

Vi deltager også meget gerne i klub-arrangementer hvor der måske skal sparkes lidt dæk på en røgeovn, eller snakkes spegepølser og fermentering - og vi tager selvfølgelig rabatterne med :)

 

Vi har flere foreninger som allerede har indgået en aftale med os, og vi kan se at medlemmerne bruger det ivrigt.Så hvis du mener at en uforpligtende rabataftale vil være noget for den forening eller klub som du er medlem af, så tøv ikke med at kontakte os på Kundeservice@FoodFreaks.dk hvor vi sammen finder en god aftale til jer.

 

Med venlig hilsen
Jesper, FoodFreaks