Pizza Tilbehør

Eksklusivt tilbehør til pizzaovne


Snart kan du jonglere med professionelle italienske redskaber til pizzaovne. Bliv husets egen Papa Pepe eller Mama Mia med disse lækre pizzaredskaber hentet direkte fra Italien. Mærket Regina er en velkendt favorit og mange af de bedste pizzaiolis bruger netop disse redskaber, når der skal trylles med madkunsten. Blandt andet den ubesejrede pizzakonge Tony Gemignani, som er 12 x verdensmester, har altid Regina værktøjet ved sin side, når der skal laves verdens bedste pizza.

Her hos Foodfreaks tilbyder vi et solidt og varieret sortiment af de bedste redskaber til at trylle med pizzadejen. Vi tilbyder alt fra pizzaspader, skrabere og dejruller til diverse ovnredskaber, som gør det let som en leg at flytte og dreje pizzaen, brødet og andre retter i den brandvarme pizzaovn.

Hos os finder du alt hvad du har brug for til at blive hjemmets egen professionelle pizzabager. Opdag hvor hyggeligt og romantisk det er at lave mad under åben himmel og skab ægte italiensk stemning på de danske sommeraftener. Hvem ved, måske sniger der sig en lille serenade ind fra Luigi, når han stolt serverer sit ekstrasprøde mesterværk for familien

Udover de bedste redskaber til at mestre pizzakunsten, tilbyder vi også de bedste redskaber til let og effektivt rengøre pizzaovnen efter brug. Redskaberne gør det let at være grundig og får ovnen til at se ud som ny, så den er klar til næste romantiske pizzaaffære i måneskin. Hos Foodfreaks ønsker vi kun at udstyre dig med de bedste redskaber til at præstere perfekt som hjemmets bedste pizzabager. Derfor har vi håndplukket det lækreste tilbehør vi ved er af bedste kvalitet og importeret det direkte fra Italien. På med forklædet, Regina redskaberne i hånden, tænd op for stenovnen og du er klar til at imponere hele familien med dine jonglerende evner.