Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
  • hævekurv til runde brød
  • hævekurv til runde brød

Hævekurv til runde brød - Ø18cm

Bedømmelse:
DKK 89,00

Hævekurv med flot rillet mønster lavet i træfiber med en diameter på 18 cm.
Hævekurven er egnet til deje på op til 500 gram stykket.

Hvad er en træfiber hævekurv? En hævekurv i træfiber er et naturligt produkt lavet af grantræ som bliver lavet til en form for papirmasse. Massen kommes derefter i et presseværktøj der under stort tryk presser vandet ud af massen. Træets naturlige indhold af lignin fungerer derfor som klæber og man får en meget holdbar hævekurv der er nem at bruge og rengøre.

Bemærk at hævekurven aldrig bruges til at bage brødet i, men den skal kun bruges til at hæve dejen i inden bagning.

MÆNGDERABAT: køb 3 eller flere og spar 10% på dem alle.

Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Produktbeskrivelse
Reviews

Instruktioner til brug:

Før første brug:
Din hævekurv er klar til brug uden forbehandling. Inden dejen kommes i hævekurven er det en fordel at drysse en smule mel od i kurven så dejen ikke klistrer fast. Hvis du har en del uden gluten, så er det det bedste da det ikke klistrer sammen med dejen. Rismel er et ganske fornuftigt valg i den sammenhæng. Hvis du har købt et klæde til din kurv, skal du trække det over formen på forhånd, så det danner et beskyttende lag mellem hævekurven og dejen og gør det lettere at fjerne dejen senere.

Efter brug:
Hævekurven er kun beregnet til at lade dejen hæve og må ikke bages i ovnen. Hævekurven vil efter brug have trukket vand ud af dejen og er derfor fugtig. Før du kommer kurven i køkkenskuffen skal den derfor tørre fuldstændigt for at undgå dannelse af svamp og råd. Placer hævekurvene hver for sig på et godt ventileret sted i stuetemperatur. Du kan også bruge den resterende varme fra ovnen efter bagning af brødet. Ved ca. 100 - 120 grader tørrer formene hurtigere uden at blive beskadiget, og samtidig dræbes eventuelle bakterier.

rengøring:
Hævekurven skal først rengøres når den er fuldstændig tør. Efter tørring børstes kurven med en børste for overskydende mel og dejrester. Fuldstændigt tørrede og rensede hævekurve kan stables og opbevares samlet.

Produktegenskaber:

  • Holder i lang tid
  • Produceret i naturlige produkter
  • miljøvenlig og åndbar
  • bionedbrydelig
  • godkendt til kontakt med fødevarer
Hævekurv til runde brød - Ø18cm blev omtalt i...
Hævekurv til runde brød - Ø18cm
DKK 89,00
Andre købte