Sous vide tider, fjerkræ

  • Hakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 62° – 2 timer
  • Kyllingebryst (med ben) 62 °C 4 timer
  • Kyllingebryst (uden ben) og brystfilét  60 °C 3 timer
  • Kyllingeinderfilet 62 °C 3 timer
  • Kalkubryst og ryg 64 °C 4 timer
  • Kalkunfilet 61° – 3½ timer
  • Andebryst uden ben 57° – 3 timer
  • Udbenet kylling (evt farseret) 62 °C 10 timer
  • Kyllingeoverlår 62 °C 6 timer
  • Kyllingeunderlår 62 °C 6 timer
  • Helt kyllingelår 62 °C 7 timer
  • Hotwings 76° C 5 timer
  • Kalkunlår m. ben 65 °C 7 timer
  • Kalkunvinger 71° 6 timer
  • Halv and 68° 10 timer
  • Andelår 68° 10 timer
  • Udbenet and 68° 7 timer