Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Sous Vide tider på nærmest alt! » Sous vide tider, Grøntsager

  • Majskolber 84 °C 40 minutter
  • Aubergine Mellem 84 °C 40 minutter
  • Rosenkål 84 °C 1 time
  • Kål Skåret i både 84 °C 1 time
  • Knoldselleri i halve 84 °C 70 minutter
  • Fennikel 84 °C 1 time
  • Grønne bønner 84 °C 40 minutter
  • Græskar 84 °C 50 minutter
  •  Rødbeder 84°C 1 – 1½ time
  •  Agurk 84°C 50 minutter
  •  Peberfrugt 84°C 30 minutter
  • Ærter 85° 45 minutter
  • Tomater 55° 30 minutter
  • Bagekartofler 84° – 3 timer
  • Porre 84 °C 1 time
  • Løg 84 °C 1 time
  • Forårsløg 84 °C 45 minutter
  • Radiser 84 °C 30 minutter
  • Søde kartofler 84 °C 1-1½ time
  • Squash / Zucchini 84 °C 45 minutter
  • Gulerødder 84 °C 50 minutter
  • Majroe 84 °C 1 time
  • Artiskokker Mellem 84 °C 70 minutter
  • Grønne asparges 84 °C 30 minutter
  • Hvide asparges 84 °C 45 minutter