Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Sous Vide tider på nærmest alt! » Sous vide tider, lam og ged

Sous vide af Lam og ged

  • Koteletter af rygstykket 100-200 gram 56° – 2 timer
  • Lammemørbrad 55° – 2 timer
  • Lammesteaks 60° – 2 timer
  • Lammekrone 55 °C 4 timer
  • Lamme filet 61° 3½ timer
  • Kotteletter af lammeculotte 56°C 2½ time
  • Bøf (af fars) 3 cm tyk 56 °C 3 timer
  • Lammetern 1×1 cm 58 °C 3 timer
  • Inderlår ca ½ kg 56 °C 8 timer
  • Culotte ca ½ kg 56 °C 8 timer
  • Lammekrone 55 °C 4 timer
  • Lammeryg /sadel ca 1 kg 56 °C 6 timer
  • Gederyg/sadel ca 1 kg 56°C 6 timer
  • Lammekølle ca 2,5 kg 56 °C 24 timer
  • Udbenet lammekølle ca 2 kg 56 °C 24 timer
  • Klump/Yderlår 56 °C 14 timer
  • Skank 58 °C 14 timer
  • Lammebov med ben ca 1,5 kg 60° 16 timer
  • Lammebov uden ben ca 1,5 kg 59 °C 14 timer
  • Lamme rullepølse 74° 12 timer
  • Gedebov udbenet ca 1,5 kg 59°C 14 timer
  • Gedekølle udbenet ca 2 kg 56°C 24 timer
  • Lamme steaks m. ben 60° 18 timer

Sous vide-tilberedning er en fantastisk måde at tilberede lammekød på. Kødet tilberedes jævnt og forbliver saftigt og mørt. Du kan også tilberede lammet med en række forskellige krydderier, hvilket gør det til en alsidig ret. 

Der er så mange vidunderlige retter, der kan laves med lam! For eksempel er der den klassiske lammesteg, som er en mør og saftig ret, der er perfekt til en særlig lejlighed, og sous vide tilberdning gør det kun endnu bedre. Alternativt kan du prøve at lave en lammekarry ret, som er en krydret og smagfuld ret, der er perfekt til at varme dig op på en kold vinteraften. Uanset hvilken ret du villave kan sous vide løfte din madlavning til michellin niveau.