Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
» Sous vide tider, Oksekød
Højrebsbøf/Bøf af marmoreret oksefilet 250 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
Mørbradbøf (Tournedos, Chateaubriand, Mignon) 300 gram / 3 cm tyk 55 °C – 2 timer
Bøf af alm oksefilet , entrecote, Porterhouse , Ribeye. 250 gram / 2 cm tyk – 55 °C -2 timer
Hakkebøf / pariserbøf / Kalve fars frikadeller 250 gram / 3 cm tyk 58 °C – 2 timer
Rumpsteak (steak af culotte) 300 gram / 2,5 cm tyk 55 °C – 2 timer
Sirloin (af tyndsteg (eng.) 300 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
Teres Major 250 -450 gram 55°C – 2 timer
Kalve lever 1 kg 61° – 1 time
Kalve nyrer 450g 61° – 2 timer
Mørbrad ca 2 kg 55 °C 4 timer
Brontosaurus steak (Amr. XL RIbeye) ca 400 gram 55 °C 4 timer
Inderlår (minut steaks) Engelsk bøf 200 gram 55 °C 3 timer
Kalvewienersnitzel 55 °C 3 timer
T-bone steak 200 – 300 gram 55°C 3½ timer
Nyretapper / Boeuf Onglet / Hanger Steak 225 g 54° 3 timer
Tyndbov ca 1 kg 57° 3½ time
Klump ca 2 kg 55 °C 20 timer
Tyndsteg ca 2 kg 55 °C 11 timer
Tyksteg ca 2 kg 55 °C 12 timer
Flanksteak ca 1 kg 55 °C 12 timer
Skank/Buco 57 °C 18 timer
Kalvekæber i tern 1×1 cm 65° 12 timer
Bryst/slag ca 1,5 kg 58 °C 24 timer
Oksetunge 70° 24 timer
Gammeldags kalvesteg ca 2 kg 70° 24 timer
Cuvette ca 1 kg 55 °C 7 timer
Culotte ca 1,5 kg 55 °C 8 timer
Filet ca 2 kg 55 °C 6 timer
Højreb med ben ca 2 kg 55 °C 10 timer
Højreb uden ben ca 2 kg 55 °C 6 timer
Roastbeef/Inderlår ca 1,5 kg 55 °C 7 timer
Yderlår/bankekød ca 200 gram 55° 6 timer
Saltkød/lårtunge 57° 5½ timer
Okse og kalvehaler 74° 8 timer
Oksekød i tern/Oksesmåkød 1×1 cm 61° 10 timer
Spidsbryst og bovsteg (US Brisket) ca 1,5 kg 57 °C 48 timer
Tykkam, gl.daws oksesteg ca 2 kg 70 °C 28 timer
Tværreb /Short Rib 57° 48 timer
Pulled beef af brystkød bov eller tykkam ca 2 kg 70 ° 48 timer
Kalve hjerte 62° 30 timer
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send