Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
» Sous vide tider, Svinekød
Svinetern 1×1 cm 60° – 2 timer
Svinelever 1000 gram 61° – 1 time
Svinehjerter 62° – 30 minutter
Mørbrad 59° – 3 timer
Koteletter 300 gram / 2 cm tykke 59 °C 2½ timer
Nakkekoteletter 300 gram / 2 cm tyk 62 °C 3 timer
Karbonader, krebinetter, frikadeller af kalv og flæsk 3 cm tyk 65 °C 3 timer
Bovsteak 200 gram 65 °C 3 timer
Medaljon 250 gram 60 °C 3 timer
Mørbradbøf 80 gram gram 59 °C 3 timer
Schnitzler 100 gram 60 °C 3 timer
Koteletter med ben 300 gram 59 °C 4 timer
Tykke koteletter 4 cm 59 °C 4 timer
Skinke mignon ca 400 g 62° 4 timer
Kamsteg uden svær, med ben ca 2 kg 59 °C 10 timer
Kamsteg uden svær, Flæskesteg ca 1,5 kg 59 °C 8 timer
Hamburgerryg ca 2 kg 65 °C 8 timer
Filet ca 1,5 kg 62 °C 6 timer
Skinke ca 1 kg 65 °C 10 timer
Klump 1 kg 62 °C 10 timer
Røget skinke/landskinke ca 1 kg 62 °C 8 timer
Nakkefilet/nakkekam ca 2 kg 62 °C 12 timer
Skinkeculotte ca 1 kg 62 °C 12 timer
Skinkesteg/yderlår ca 1 kg 62 °C 12 timer
Herregårdsskinke ca 2 kg 62 °C 12 timer
Svinebov/bovsteg ca 2 kg 62°C 12 timer
Ribbensteg 70°C 18 timer
Rullepølse 68°C 20 timer
Spareribs (hel ribbe eller adskilt) 62 °C 30 timer
Porchetta ca 2 kg 68°C 36 timer
Pulled pork ca 2 kg 68°C 30 timer
Kæbe/Grisekinder 62 °C 48 timer
Gode ben, stegben, nøgleben 68°C 30 timer
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send