Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Sous Vide tider på nærmest alt! » Sous vide tider, Svinekød

  • Svinetern 1×1 cm 60° – 2 timer
  • Svinelever 1000 gram 61° – 1 time
  • Svinehjerter 62° – 30 minutter
  • Mørbrad 59° – 3 timer
  • Koteletter 300 gram / 2 cm tykke 59 °C 2½ timer
  • Nakkekoteletter 300 gram / 2 cm tyk 62 °C 3 timer
  • Karbonader, krebinetter, frikadeller af kalv og flæsk 3 cm tyk 65 °C 3 timer
  • Bovsteak 200 gram  65 °C 3 timer
  • Medaljon 250 gram 60 °C 3 timer
  • Mørbradbøf 80 gram gram 59 °C 3 timer
  • Schnitzler 100 gram 60 °C 3 timer
  • Koteletter med ben 300 gram 59 °C 4 timer
  • Tykke koteletter 4 cm 59 °C 4 timer
  • Skinke mignon ca 400 g 62° 4 timer
  • Kamsteg uden svær, med ben ca 2 kg 59 °C 10 timer
  • Kamsteg uden svær, Flæskesteg ca 1,5 kg 59 °C 8 timer
  • Hamburgerryg ca 2 kg 65 °C 8 timer
  • Filet ca 1,5 kg 62 °C 6 timer
  • Skinke ca 1 kg 65 °C 10 timer
  • Klump 1 kg 62 °C 10 timer
  • Røget skinke/landskinke ca 1 kg 62 °C 8 timer
  • Nakkefilet/nakkekam ca 2 kg 62 °C 12 timer
  • Skinkeculotte ca 1 kg 62 °C 12 timer
  • Skinkesteg/yderlår ca 1 kg 62 °C 12 timer
  • Herregårdsskinke ca 2 kg 62 °C 12 timer
  • Svinebov/bovsteg ca 2 kg 62°C 12 timer
  • Ribbensteg 70°C 18 timer
  • Rullepølse 68°C 20 timer
  • Spareribs (hel ribbe eller adskilt)  62 °C 30 timer
  • Porchetta ca 2 kg 68°C 36 timer
  • Pulled pork ca 2 kg 68°C 30 timer
  • Kæbe/Grisekinder 62 °C 48 timer
  • Gode ben, stegben, nøgleben 68°C 30 timer