Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.

  • Hakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 62° – 2 timer

Fjerkræ er én af de ting som kræver lidt mere tid i Sous vide tilberedningen end så meget andet. Så listen her er kort, men til gengæld vil du opleve at laver du frikadeller eller kødboller i din sous vide, så vil du få dejlig og saftige resultater hver gang.

Hvis du vil lave frikadeller af hakket fjerkræ, så skal de som det meste andet kød også have en efterfølgende stegeskorpe på en glohed pande med fedtstof. Så efter kødbollerne er færdige i sous vide, så steg dem af i en gang smør på panden. Mums og velbekomme.

Hvis du går efter at lave and i din sous vide, så skal du op i en længere tilberedningstid. Men så får du til gengæld også en fantastisk saftig og mør servering. Tiderne på and og andet fjerkræ finder du på hovedsiden for vores store samling af sous vide tider.