0 – 2 timers tilberedning - Oksekød og Kalv

Oksekød og Kalv - Fit 400x400

  • Højrebsbøf / Bøf af marmoreret oksefilet 250 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Mørbradbøf (Tournedos, Chateaubriand, Mignon) 300 gram / 3 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Bøf af alm oksefilet , entrecote, Porterhouse , Ribeye. 250 gram / 2 cm tyk – 55 °C -2 timer
  • Hakkebøf / pariserbøf / Kalve fars frikadeller 250 gram / 3 cm tyk 58 °C – 2 timer
  • Rumpsteak (steak af culotte) 300 gram / 2,5 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Sirloin (af tyndsteg (eng.) 300 gram / 2 cm tyk 55 °C – 2 timer
  • Teres Major 250 -450 gram 55°C – 2 timer
  • Kalve lever 1 kg 61° – 1 time
  • Kalve nyrer 450g 61° – 2 timer