Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
»
Sous Vide tider: 0 – 2 timers tilberedning
» 0 – 2 timers tilberedning - Vildt og specialkød
Kænguru Steaks 1 cm tykke 56° – 2 timer
Gazelle og Antilope mørbrad 5-7 cm tykke 58° – 1½ time
Steaks af dyreryg 2½cm tykke 58° – 25 minutter
Hel Dyreryg uden ben 58° – 2 timer
Hjortebøffer 2 cm tykke 58° – 20 minutter
Hestebøffer 1 cm tykke 58° – 1 time
Vildsvinesteaks 2½ cm tykke 60° – 30 minutter
Vildsvinemørbrad 200-300 gram60° – 30 minutter
Elge/rensdyr steaks 2 cm tykke57° – 1 time
Hare/kaninlår 60° – 2 timer
Rype bryst/lår 58°C 1,5 time
Due bryst/lår 58°C 2 timer
Fasan bryst/lår 58°C 2 Timer
Vildand bryst/lår 55°C 2 timer
Vagtel bryst/lår 56°C 45 min
Foie gras gåselever 65°C 20 min
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send