Prøv den populære mel fra Caputo Friske pizzaingredienser direkte fra Italien Fede stjerner på Trustpilot!
Friske pizzaingredienser direkte fra Italien
  • bagestål jern bageplade af pizzastål
  • bagestål i ovn
  • bage stål til brød
  • bagestål 6 mm tykt pizzastål
  • bagestål jern bageplade af pizzastål
  • bagestål i ovn
  • bage stål til brød
  • bagestål 6 mm tykt pizzastål

Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm

Bedømmelse:
DKK 449,00

Overfør enorme mængder af varme meget hurtigt og jævnt til brød, pizzaer og lignende - Bagestålet giver dig smukke next-level resultater.

Bagestålet er produceret lokalt, i slebet 6mm jern, og vil hurtigt blive en fast del at dit yndlings køkkengrej.

Antal
- +
Produktbeskrivelse
Reviews
Spørgsmål og svar om bagestål

Vores bagestål er lavet i samarbejde med en lokal smedie på Djursland. Bagestålet bliver skåret ud på en fiberlaser maskine som er skånsom ved pladerne, og som sikrer at du får det bedst behandlede bagestål i hånden.

Med et bagestål får du de optimale betingelser for at bage luftigt og sprødt bagværk og pizzaer i din ovn. Bagestålet har den evne at det holder godt på varmen fra ovnen, og afgiver den varme i i helt perfekt balance til dit bagværk.

Hvorfor stål?

Stål er tungt, og kan holde på en masse varme. Og ligesom det kan holde på varmen, så kan det også afgive det stabilt til dit brødbagning under hele bagningen.

Derudover er stål så godt som evigt holdbart hvis man opbevarer det ordentligt. Derfor vil dit bagestål aldrig gå til som man kender det fra "gammeldags" bagesten.

Bag perfekte pizzaer på bagestål

Vil du bage ordentlige pizzaer med store puffede kanter, så er der 3 ting der skal være opfyldt. God pizzamel, høj varme, og et bagestål. Du kommer aldrig helt i mål uden et bagestål, da det leder varmen 18 gange bedere end en bagesten i ovnen gør. Så hvis du leder efter "the secret key" til pizzaer derhjemme, så er bagestålet en vigtig del af det.

Produktdata:

Størrelse: 35 x 40 cm
Vægt: 6400 gram
Materiale: Slebet S235JR stål
Produceret i Danmark

Vedligeholdelse af bagestål

Bagestålet er lavet i sort S235JR universalstål, og er behandlet med vindruekerneolie efterfølgende. Bagestålet kan løbende vedligeholdes med almindeligt smagsneutralt olie, så man undgår rustpletter.

Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm blev omtalt i...
Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm
DKK 449,00
Andre købte
Designet og udviklet af Gelinde.dk