Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Bagning » Pizza ingredienser » Benedetto Cavalieri Paccheri, 500 gram
  • pasta penne gourmet fra italien
  • store pasta rør fra italien
  • bennedetto logo
  • pasta penne gourmet fra italien
  • store pasta rør fra italien
  • bennedetto logo

Benedetto Cavalieri Paccheri, 500 gram

DKK 49,95

... ne vale la pena! - Ventetiden værd.

Hvis du er på udkig efter en lækker pasta af høj kvalitet, skal du ikke lede længere. Denne pasta er berømt over hele verden for den gode smag og kvalitet, så du kan være sikker på, at du for den helt rigtige oplevelse af hvad en pastaret også kan være. Uanset om du er i humør til en klassisk spaghetti og kødboller eller noget lidt mere eventyrligt, er der helt sikkert en italiensk pastaret, du kan få flettet pastaen her ind i.

Antal
- +
Produktbeskrivelse
Næringsinformation

Cavalieri-familien har drevet landbrug i Apulien siden 1800, hvor de begyndte at dyrke hvede. Landbrugskrisen efter Italiens genforening (1861) betød, at mens durum før denne tid blev høstet og malet til mel til eget brug, skulle det nu bruges som fødevare rationering under Første Verdenskrig, hvilket satte sit præg på Benedettos tanker om forretning, da han som 16-årig planlagde at starte kommercielle virksomheder, herunder salg af pasta via postordre med lokalt dyrkede ingredienser som f.eks. semolina, der blev hentet fra marker i nærheden.

Cavalieri-familien har produceret pasta af høj kvalitet siden 50'erne. De opfandt tørresystemet kaldet "Metodo Cirillo", som blev skabt for at forhindre, at pastaen blev fugtig og klistret, når den blev efterladt ude på offentlige steder som gader og fortove i de varme måneder; denne praksis førte dem i sidste ende ind på en interessant vej med mange muligheder forude! Som tiden gik, overdrog Andrea ledelsen af sin fars virksomhed til Benedetto II (den nuværende ejer), som tog ophold på Capo Pastaio - og begyndte det, der blev kendt verden over som "The Dynasty Of The Dryingfather".

Benedetto Cavalieri Paccheri, 500 gram blev omtalt i...
Benedetto Cavalieri Paccheri, 500 gram
DKK 49,95
Andre købte