Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Udgivet d. 17-06-2020 09:28

5 ting du med fordel kan vakuumpakke til ferien

Vakuumposer kan bruges til meget mere end mad

Hvis du alligevel har vakuumposer og vakuumpakker i køkkenet, så er der ingen grund til kun at bruge det til at pakke fødevarer ned i. Jeg har her samlet 5 ting som jeg synes er smarte at pakke i vakuumposer når man skal på ferie i Danmark eller udlandet. Jeg vakuumpakker tit ting som jeg skal passe på eller som ikke skal fylde for meget, så her får du mine 5 gode tips:

Værdipapirer og vigtige dokumenter

Hvis du skal have nogle vigtige papirer med på ferien som ikke må komme til skade, så er en vakuumpose lige sagen. Hvis du svejser den i din vakuummaskine, så er papirerne sikret mod vand og andre væsker der kan sprede sig i kufferten undervejs. Det kan også være vandrekort eller biletter til destinationen som du gerne vil passe ekstra godt på under rejsen. Vakuumposer klarer i hvert fald jobbet til UG.

Bleer

Hvis du er børnefamilie og skal rejse særligt ud af Danmark, så ved du også at det kan være en udfordring nogle steder at finde bleer. Og skulle du finde nogle så er de mange gange fyldt op med parfume, eller i størrelser som danske børn ikke kan klemme sig i. Derfor er det smart at have bleerne med hjemmefra, men de fylder ret meget i en kuffert. På vores seneste rejse til Thailand, pakkede vi bleer ned i lange vakuumruller, så vi kunne ligge dem i hele bunden af kufferten, og så komme vores andre rejsesager ovenpå. På den måde fylder de ikke meget.

Tændstikker, lighter, strygestål, optænding

Hvis din ferie går i naturen og du skal have noget med til at tænde bål, så kan det være rigtig smart lige at pakke lidt ekstra med i en vakuumpose til reserven. Kommer der et ordentligt regnskyl, eller vælter kanoen på ferien, så er det altså rart at have noget tændgrej der ikke har fået vand.

Cremer og shampoo i kufferten

Hvis du nogensinde har prøvet at åbne din kuffert og der har været en eksplotion af shampoo, balsam eller andet fra din toilettaske, så viul du for alt i verden gerne undgå det en anden gang. Hvis du pakker dine ting i kufferten ind i vakuumposer og svejser posen, så undgår du at alt dit tøj er smurt ind når flyet lander.

Kaffe og te

Hvis du gerne vil nyde en god kop kaffe eller te på ferien, så er det nemt at vakuumpakke en lille portion ned i en vakuumpose og tage med. Der er ingen grund til at slæbe 1 pund kaffe med i tasken for at få et par kopper kaffe på turen, så ved at vakuumpakke den smule du skal bruge, så kan du rejse lettere.

Har mine råd givet dig idéer til andre ting der kan vakuumpakkes?

Jeg håber du kan bruge mine 5 små råd, og du måske har åbnet øjnene en smule for at vakuumposer sagtens kan bruges til andet end at pakke mad ned i i køkkenet.

Har du i øvrigt husket at vi her hos FoodFreaks har Danmarks billigste udvalg af vakuumposer. Og de er selvfølgelig godkendte og produceret i EU.